Thursday, July 21, 2011

Pesanan Daripada Tom The Cat.



=P

18 comments:

Umie Artoqiemie said...

sama2..
muahhhh! XD

'Izzati said...

ni kucing yang ko dok spam kt TL tadi eh? ahhaha. comel ah.

Elie Lily said...

apahal comel sangat ni?
hahha

wanie said...

*colek ipod kau*

ekekekekkeke nak satuuuu!

WZulhilmi said...

@ Umie Artoqiemie
aku terbyg ko buat suara garau, muahaha

@'Izzati
Aku suka spam kan. hahaha

@ Elie Lily
Suara dia tak boleh blah.

@ wanie
apa kata ko pura2 testing ipod kat apple store then tgk line clear ko lari lah!!

Umie Artoqiemie said...

cis. ape punye kawan. byg lah yg best sikit. aku jd Miss A ke? hahaha

ABU said...

hahahahha aku suka gila dgn binatang ni..aku gelag sampai mengis kalau cakap dgn dia...Talking Tom..

btw sama sama..muuuah!! hahahahaha

cEro said...

ahhaaaa...
sama-sama....
adoi, apsal suara dia cute sangat...
aku slalu main yg hamster tu, hapekenamadia ntah...

Yui_Wani said...

Sama-sama sy ucapkan xDDDD ngahahaha...suara sapa la tu agk nye kan? O.o

Fyqa said...

wowww

;)

WZulhilmi said...

@ Umie Artoqiemie
Fuyoo! Miss A tuh! ekekek

@ ABU
kucing ni mmg kelako kan. ikut aje apa yg kita ckp.

@ cEro
hamster pun ada?? mesti lagi halus suara.

@ Yui_Wani
suara Tom the Cat lah. ekekek

@ Fyqa
=)

YOUsoF said...

Comel sungguh suara, macam mukanya.. ;D

ayumiyoshida said...

hahaha, kucing ni gedik giler tak boleh blah. sama sama kasih ye kucing, ekekeke

ishiko said...

comelll ^^

Ezay Hadry said...

menjadi tu..comel plak

dayu_myself said...

nak satu kucing ni...
nak letak depan rumah..
ngahahaha

WZulhilmi said...

@ YOUsoF
Boleh tampar owh kucing nih. siyes! hahaha

@ayumiyoshida
LOL!

@ ishiko
nama dia tak comel.

@Ezay Hadry
suara siapa2 pun boleh guna. at the end jadi sejibik mcm suara dlm vidio tuh,

@ dayu_myself
creepy owh! hahaha

Red said...

okay. sama sama. ehem.