Sunday, October 23, 2011

5 Random Things #8

#1 It was a sad day. Jalan balik dari cafe pun tak semangat. Budget kengkonon feel dia macam video klip 'Someone Like You' lah kan jalan-jalan dekat pejalan kaki. Lepas tu tetiba flashback satu gambar


Gelak sensorang macam esok tiada lagi. Thanks to Si Itik kerana membuatkan aku kelihatan macam student yang putus harapan nak study dengan gelak sensorang tepi jalan.

#2 **Avoid this point kalau anda seorang yang tidak gemar dengan angybirds or you just rather jealous with other people who succeed in getting complete 3 star level. Just admit it lah!! Pfft~~** 


Kali ni main versi Mooncake Festival!!




Macam biasa. Dapat markah cemerlang sekali. Nampak tak? nampak tak? 3 bintang atas mooncake tu? Perghhh! Rasa nk print tampal dekat plannerboard.  Muahahaha. 


#3 Remember last week aku ada cerita pasal singgah kedai kerepek? Well to be honest terkejut betul masa bukak goodies bag dia. Tau tak banyak gila kerepek free dapat!! 



 "Dinner With Your Kerepek Week Campaign (Kunyah Sampai Lebam Edition) "


#4 Makin lama makin susah pulak nak isi sampai lima benda. A sign that my life is getting sucks?


#5 Tiket balik raya baru beli oi! And I'm gonna skip one class for that. Tu lah beli lambat-lambat lagi. = ="

Nak tunjuk kerepek pedas sebenarnya. kbai.


7 comments:

Yui Light said...

memang gila angrybirds budak ni...ahahahaha xD

Syira ITIK KEJ♥M said...

kalo ye pon cover2 la siket gelak tu. tepi jalan kot!!!

HAHAHAHAHAHAHA

ps:
aku harap gif ni original bukan photoshop punye, kalau tak sia-sia je kita semua bergelak ketawa atas sesuatu yg tidak original.

Fay said...

share la tips and trick untuk dapat 3 bintang tu. seriusli makin lama aku main, jgnkan 3 bintang, nak dpt satu bintang pun payah! wuuu~~ *aku fail dlm bab2 nak aplikasi hukum fizik pada game ni*

Umie Artoqiemie said...

hahahahaha..kucing tu dah kenape ==“
angry bird + makanan = WZULHILMI

YOUsoF said...

Apsal kucing tu cool sangat ek?


Kalau benda tu taknak tampal dekat plannerboard, tampal dekat atas laptop je, cun apa! haha


Ok, selamat menikmati kerepek² tu dengan family.. Ke kau dah telan sorang²?

Elie Lily said...

untungla..dapat banyak kerepek free! haha

p/s: elie tak pandai main angry birdd! T__T

ayumiyoshida said...

aku dah stop main angry bird berzaman sebab dia mampu buat aku stress lebih dasyat dari stress nak exam. kahkah