Thursday, October 13, 2011

Bagi Ulat Buku Yang Tempat Dia Dekat Dengan Big Bad Wolf Books Tapi Tak Pergi Korang Memang ________

Hari ini lepas bukak twitter terus nampak beberapa orang mention pasal Big Bad Wolf Books. Sebenarnya dari last week dah dengar dah pasal Big Bad Wolf Books ni tapi tak lah amik tahu sangat. Ingatkan some pesta buku murahan yang orang jual buku lama yang kualiti kertas dia yang dah kuning atau pun dah berlubang dimamah anai-anai ataupun mostly peniaga dia dari golongon makcik-makcik bercermin mata kanta tebal dengan rambut putih pendek berkerinting.

Tapi hari ni tiba-tiba terdetik nak like fanpage dia dekat facebook. Ok this link to be honest I got from Blog Itik Kejam. Bila dah load page fan dia nampak gambar serigala muka gangster berboot bola sepak kena sedut dengan UFO. THIS IS AIN'T SOME RANDOM PESTA BUKU WITH OLD GRANNY!! 

Secara rakus bukak bahagian photo. *First time mata membulat selain daripada tengok makanan*

Hidangan buku yang melambak macam infiniti.
Darren Shan!!!! *menggeletar lutut* 

Mangga!!! *mata melilau*

Nancy Drew! Hahaha. Tiba-tiba teringat Siri Salma

Twilight series....... *sebut sambil lewa*

pasal photography.

Food stuff!! *drooling*
Ok dah dah lah aku letak gambar banyak tu. Ni pun jenuh lah nak upload. Bila nak upload dia naik keatas. upload je naik ke atas entry. Apa kes?? 

So kalau korang rasa yang aku tunjuk ni sikit and you want more!!!


They give you mooooore!!

Makcik baju putih sampai lenguh-lenguh badan dah. Punya besoo!

Dan semua buku ni dah lepas kena diskaun 75-95% tahu tak! Which means average buku tu RM8 sebuah yang bersamaan selalu beli dekat MPH puluh-puluh ringgit tu! I'm gonna bring my own troley okeh. T__T

More details go to their

Website       : http://www.bigbadwolfbooks.com

All pictures are taken from BBWB page fan.

P/s: Bertuahlah budak UPM tempat dia dekat aje. Pfft~~

7 comments:

Elie Lily said...

kawan elie pergi, dapat beli buku twilight yg rm60-70++, dapat rm 8 hengget je? OMG! kena pergi niii! :D

napeace™ said...

Murah gila kan? Tak pergi pun, tapi ada member beli manga banyak gila. Kalau dekat dah pergi dah T____T

Kenapa boleh murah macam ni sekali eh? Tak rugi ke diorang.

Nesa Wazir said...

moree!! MORE!! hehehe.. best nye~
-__-

Syira ITIK KEJ♥M said...

weh ade masa lagi untuk kau pegi!
weekends ni ade lagi!!!

pikirkan komik2 ngan novel mahal yg kau boleh dapat ngan rege murah. ni peluang sekali seumur idop tau...
*menghasut


but serius berbaloi

YOUsoF said...

Kalaulah rumah aku dekat dengan temppat tuh!! Seronok habis dapat beli dengan harga murahbolehdibayarsambilsenyum... ;D



Aku pun sebut Twilight series sambil lewa je tadi.. HAHA

ayumiyoshida said...

haha aku sempat lah mengirim barang sebijik dua dekat member aku kehkeh

Yui Light said...

memang rugi la xdpt pegi D: Kawan aku dia pegi sana, rembat 8 buah buku. RM68 je....perghhh! >.<