Tuesday, October 18, 2011

Bungkusan Kertas Minyak

HAHAHAHAHA *gelak rakus sorang-sorang tepi koridor*

Rondom sungguh lah intro macam tu. Sebenarnya nak tunjuk ekspresi hari ni yang bukan kepalang eksaited sebab bungkusan yang dinanti-nati sudah sampai! Lepas kelas cecepat pergi office tanya "Excuse me? Got any packages for me?" Perghhh! budget ko tu duduk dekat kondo mewah lah tanya dalam omputih. Walhal, 
"Kak! Kak, macam mana ek nak check surat dah sampai ke belum?" *muka blur*

So tadaa!
Ahhh. Set perfume from Dolce & Gabbana dah sampai. Pang! *ketuk kepala dengan siku*
Secara rakusnya koyakkan bungkusan tapi part setem tu koyak slow-slow konon-konon budget nak simpan dalam buku setem = =". And I got myself a brand new.


Hlovate's novel yang ko tengok tapi tak duit masa singgah MPH hari tu.

Perghh! Tau tak novel ni adalah percuma! PERCUMA! Mari eja bersama-sama P.E.R per, C.U.M.A ma. Percuma. Ini semua hasil courtsey dari Yui Light . Sebab hari tu dia terbeli sampai 2 buah buku ni sebab confius ingat dua buah buku yang lain sebab cover depan belakang lain. Lepas tu aku try lah mintak dengan muka tembok 20 inchi. And as a result

Muka tembok + 12 inchi = Buku Hvolate.

Memang berbaloi! Muahaha. Thanks again Yui Light sanggup bagi kat aku. Siap belanja posting lagi. Terharu~~. Semoga rezeki makin bertambah-tambah lagi lepas ni. =))

Akhir sekali terima lah serangkap pantun,

Terima kasih daun keladi, 
Lepas ni boleh lah beri lagi.

*kena baling dengan tong gas*

9 comments:

Anonymous said...

i am the STAR-->

Wah,bestnya!nak berkenalan gk dgn Yui Light -->nmpk benor xikhlas

ps:WZ dh baca komen ckit...

Fay said...

wahh bestnya! :D

Kiheee said...

Maka sila baca.. :)

Syira ITIK KEJ♥M said...

untungla....

peep said...

aku bace blog je a buku maleh bace..haha :P

Yui Light said...

Yay! Dah sampai! >w<

Hahahhha xD Aku paling suka entry ni dalam banyak2 entry ko! hahahahaha!!!

=p

Nesa Wazir said...

wah..bertuah ni. tp kalau nesa buku setebal itu mungkin akan jadi perhiasan di rak semata :P

YOUsoF said...

Nasib kau baik sebab tong gas warna oren tu kosong..





Pefume tu berapa hinggit punya? Malas aku nak tanya best ke tidak novel tu sebab jeles dengan kePERCUMAannya. HAHA

ayumiyoshida said...

haha, aku terbayang kau tergolek baring sebelah tong gas.