Friday, October 29, 2010

Finally!!

Eh! Eh! Siapa nih!!! Siapa nih!! OMgeeeee!! Cantik gila mata!! Ni mesti celebrity Korea mana nih... Cuba google cepat siapa lah dia ni...

Mata bersinar bak kilauan *cough* permata *cough*


LOL!!! Ok.. ok aku tau intro diatas agak jijik sedikit bila dibaca. Sorry2 diatas keriakan secara tidak sengaja itu. So apa cerita entry kali ni?? KORANG TAK PERASAN KE OR BUAT2 TAK PERASAN. Dah terbungkang gambar mata kat atas tu, sah2 lah aku nak tunjuk yang aku dah berjaya memakai complete one set of contact lens!! Thanks for all your support guys!! =P

Bangga gila weh walaupun aku tau pencapaian ni tak boleh diletak dekat resume untuk kerja nanti. Instead of  dulu hanya berjaya pakai sebelah je. Sekarang lihat lah!! BUAHAHAHAHA~~~. Usaha tangga kejayaan!

Nak tunjuk dekat korang ni lah produk Multi-Purpose Solution yang aku pakai sekarang ni..

Eeeee. Bosannya cover!! No wonder lah ramai tak beli. Dull giler.
The company should change the model mata to this!

Tada!!

Much better!!!! WOW!! This is what you called X-factor!!
Memang sales lepas naik lah weh! Siapa yang tak bangga kalau model Asia ada dekat cover depan ni! So kepada company yang berkaitan boleh contact I kalau interested ( Dan dan kata nama terus berubah! - -")

So lepas ni aku nak cari yang berwarna pulak. So any suggestion??? Aku pikir warna hazel mesti best kan ataupun hijau. Bukan hijau yang daun tu! Tapi hijau crystal sikit2 tuh. Wah2!!! Excited betul planning. Jap.. jap.. duit tak de.. Cancel!! T___T

Tadi for the first time pergi cafe dengan kofidennya. Dah tak de dua daya yang pelu dibebani oleh telinga aku ni. Lepas tu boleh geleng kepala laju2 tanpa perlu risau ada benda yang akan berterbangan ke angkasa. Lepas tu budget bila jumpa orang, mata tu kalau boleh dibulat2 kan sebesar yang boleh. Konon nak bagi tau "Ko tak nampak ke aku pakai contact lens ni!!??". Tapi tak de siapa pun yang perasan.. T__T. Baiklah aku insaf!! Dah tak nak menunjuk2 dah. 

So aku tinggalkan korang dengan iklan contact lens nih...

Gila Style!! Damn! Boleh buat banner blog! =P

13 comments:

aYaz said...

naseb baik aku tak muntah baca entri ko neh...
har har har....
:p

cEro said...

klakar laa ko ni...
hahaha...
yg kotak solution tu mmg terbaik!!

hudhud said...

pakai mata zombie je haha

Nana Jae said...

finally berjaya jugak?? waahhh *clap clap*

Kancilbiru said...

wahh style..pehni mesti ada company contact lens offer jadi model mata....hehehe

F.I.C.K.R.Y said...

Aku sarankan ko amek kaler biru topaz nanti... Serius lawa~

Dan aku suke iklan mata kat bawah tu, rasa tak selesa nak hirup kuah meggi bile terkenangkan kedapan matamu itu hahahaaa....

Sangat menggoda!

little cart00n said...

kalo ada producer iklan kat sini yg tertgk ur iklan contact lens tu..pasni muka sure popular iklan tv! hahhahhha:)

WZulhilmi said...

@ aYaz
Hahaha.. terlampau byk sgt unsur keriakan.. =P

@ cEro
kotak solution versi aku lagi 'life' kan!! ^ ^

@hudhud
Mata vampier tak de?? Miahahaha

@ Nana Jae
Pak su choo.. Pak suu choo *lagu 2ne1 claps ur hand*

@ Kancilbiru
kui kui kui.. ada ke kak.. apa kata klu kak Niza tlg rekomen kan??

@F.I.C.K.R.Y
tak boleh blah ayat part menggoda ko tu! Hahaha..

I.Hazwani said...

tgk model 'terbaru' tu je customers semua lari lintang pukang tknk beli~

WZulhilmi said...

@I.Hazwani
Haipp!!!! =P

star said...

bagus,berjaya gk pakai!xdela membazir beli buat hiasan hehe...

ps:weh tema retro kene ade bulat2!hahaha
pss:entri baru!entri baru!

sayang oranglidi.dot said...

1st time tgok blog encik.. dan sy terus memfollow.. :)

WZulhilmi said...

@sayang oranglidi.dot
Thanks!! :D