Friday, October 8, 2010

4 Days Missing In Action : This is What You Get!!

Wah! wah!! Dah lama tak update blog. Tapi korang jangan ingat kalau aku tak update blog maknanya aku abandoned terus blog ni. Salah tekaan anda itu. Sebab hari2 aku log in nak check comment(Padahal tak de satu pun!) or update certain section dekat sidebar aku tu. Ni lah dinamakan Blogger Sejati! LOL!

Btw beberapa hari ni, aku selalu update dekat Fan Page Blog ni dekat Facebook. Ye! Kalau korang dah like. Hari2 aku dok membebel kat sana. Confirm!! So bagi yang belum like, boleh like sekarang. *Nada paksa*. Sebab dijamin dekat situ macam benda2 yang korang boleh tahu. Lagi2 pasal everything about future stuff, announcement dan events yang akan dibuat dekat blog ni, aku akan post dekat sana first! Exclusive kan!! So be a StarHolic now! LOL! Kadang2 akan terselit post pasal rungutan harian.. - -"

Sebagai contoh. Beberapa hari yang lepas aku ada post 'sesuatu' akan berlaku pada hari Jumaat ni. Yup Today!! Tapi sebelum tu aku ada bagi teasers/hints apa yang benda lah yang dok kecoh2 pasal benda yang akan berlaku Jumaat ni. Mari kita recap kembali teaser2 tersebut.

1st Teaser
I uploaded this picture at Starstruck Fan Page .
Gambar beruk comel tertanya2 apa lah yang ada dalam kotak itu.
2nd Teaser
Kemunculan countdown timer dekat sidebar blog atas gambar Beruk Comel!!

Beruk comel semakin suspicious dan mengatakan bahawa kotak itu berisi BOM!!

Lepas aku dah post kedua2 teaser tu aku dah mula sedikit risau. Eh! budak2 ni perasan ke aku upload benda2 alah ni. Or aku ni je yang syok sendiri. LOL!. Tapi itu semua bukan penghalang kepada semangat aku untuk keluarkan teaser yang seterusnya. =P
  
3rd Teaser

Dengan keluarnya post ni. Memang confirm 'sesuatu' akan diumukan pada hari Jumaat!! Btw kalau korang kira sendiri masa dekat timer tu pun dah boleh agak hari Jumaat! - -". Btw si Syahira pun excited jugak. Tapi excited pasal benda lain. - -""

And the last one is the ultimate teaser of all. Yang ni kalau korang dapat selesaikan memang confirm boleh tau apa yang akan berlaku. 

Tada!!

4th Teaser


Sampaikan si Wani ni pun naik terkoyak2 mata mencari. Miahahaha. Sebenarnya benda itu obvious sangat kalau korang tengok betul2. Boleh tak kalau aku tak bagi jawapan korang cari sendiri je. (Agak2nya berapa kali kena lempang kalau aku buat macam ni? - -"). Ok2.. So this is the answer

Nampak tak????... Ada yang tak nampak lagi...  - -"

Korang tengok betul2 ayat dekat atas tu. Ada nampak apa2 yang weird tak? Nampak tak tiba2 aje ada words yang terbesar! Kalau siapa2 yang dah biasa dengan style writing aku, tak pernah lah aku buang tebiat nak tulis style macam gini. Konon2 nak bagi cute semua bagai. - -". Ada fungsinya ye!

Ni dah tolong bulatkan dah ni! Kalau tak nampak jugak tak tau lah nak cakap apa.,

Sekarang susun huruf2 tersebut dan jadikan dia satu perkataan.. Muncul lah the magic word iaitu...

FREEBIES!!!!

Excited tak? Excited tak??!!. More details aku akan bagi tau untuk next entry ya... :))

7 comments:

aYaz said...

oohh..
aku ingt kesengalan ko dah dtg tetibe..
har har har...
:p

Syira ITIK KEJ♥M said...

waaaa aku dah tau awal2 kau mmg nak wat freebies kan kan kan?

cepat3 kami sume dah tak sabau nak join neh!!!!! ceh gila muslihat, sorokkan perkataan dalam ayat. perghhh detektif conan. haha.

star said...

hahaha ak time bc ko nk g starbucks tu dlm ati..."eleh budak ni,nk menunjuk2 die kaya sgt g starbuck pas klas!!"hahahahaha
freebies ape nih???wah ini kene amek tau nih

wanie said...

aku sokong star! HAHAHA..aku pun pkir gilee ahhh wzulhilmi lyn stabak! ekekeke..hah! kasi tahu cpt!


blog ko ni mmg byk kejutan kan?
(-.-")

Yui_Wani said...

^0^

cEro said...

mmg terbaEk!!
aku tunggu dr dulu lg..yeah!!!

WZulhilmi said...

@ aYaz
Haha.. aku sengal ke?? T___T

@Syira ITIK KEJ♥M
Aku tak sepatutnya letak kotak hadiah tu.. sbb senang leh detect.. lain kali aku bagi yg susah punya!! Hahaa

@ star
aku buat ada maksud tuh.. x de gedik2 nk tulis cam gitu.. tapi ku mmg nk beli starbucks pun.. - -"

@wanie
Aku mmg layan starbucks.. Hahaha.. tapi x d elah minum setiap hari.. mau robek duit.. Hahaha

@Yui_Wani
^___^

@ cEro
wah!! penunggu yg setia nih.. hahaha.. :)