Friday, October 1, 2010

DiGi iPhone 4 Life

Kalau ada waktu yang lapang mesti bosan betul sebab tak tau nak buat apa.

Burung hitam tu pun seperti memahami perasaan aku.

Lepas tu mula lah fikir.. Kenapa lah aku tak de iPhone 4?? Kalau ada  mesti hidup ini pasti akan berisi dengan keceriaan dan kebahagiaan. Dengan applications yang berlambak2 mesti dah takde istilah bosan dalam kamus hidup aku. 

Bayangankan kalau aku dapat sebuah~~~~~~ Kringggg!!! (Bunyi serbuk magik)

Ye! Baru berangan dapat dah happy gila. Bayangkan kalau dapat betul2??!!!

Kembali ke alam nyata....

Jadi disebabkan itulah aku ingin meluahkan kepada pihak DiGi dan Nuffnang bahawa :


Kesian sungguh muka budak ni. Berilkan lah keceriaan kepadanya!


Kenapa perlu berikan aku sebuah iPhone 4??? Simple je sebabnya. It is because..



7 comments:

swingoflife said...

Hehe good one, Z!
=))

wanie said...

ohh plisss nuff! bagi sbji iphone kat wzulhilmi niiii...ksian die..dh la xde teman nk g pesta tanglung..hiburkan lah hati dia wahai incik nuff~


hihihi..ni entry last kan? okayy. dah boleh start entri merepek! yay!

cEro said...

haha, terbaEk!!!
gud luck!!!

hudhud said...

cewahhh gmbr bwh sekali tu tk tahan haha :P
gudluck :D

WZulhilmi said...

Thanks for ur support!! :))

F.I.C.K.R.Y said...

Giler comey muka ko heheheee....
Macam jambu jer aku usha...
Lebih-lebih lagi memperagakan sebagai model iPhone hehehee...

Weyh, aku nak iPhone gaks...
Bosan asyik pakai henset cikai jer huhuhuuuu~

(=____=')

*Tapi aku tetap bersyukur sekurang-kurangnyer ader henset yang murah tapi mampu nak hantar mesej kat parents heheheee....

I Wizard said...

all the best for the iPhone contest...