Monday, October 11, 2010

GIF is Fun!!

Sebenarnya dah lama gila aku nak tahu cara2 nak buat GIF sendiri. Ingat susah beno lah nk buat nya. Rupa2nya senang nak mampos! LOL! Ko main letak aje gambar2 yang ko nak lepas tu tekan je save. Buat maggi pun lagi susah dari buat benda nih.

So inilah hasil GIF pertama aku...

Tada!!!

"Tarian Malu Tapi Mahu"

Fine! gila annoying lepas tengok banyak kali. - -"
Thanks to Syira Si Itik Kejam for the link untuk software Photoscape. Lepas ni habis lah ko blog, aku sumbat mcm2 GIF.. Ke ke ke ke << Gelak cara baru??

Ok sambung study balik! - -"

10 comments:

chris federick said...

haha besnye, nak try gak :)

cEro said...

best kan dpat ilmu baru???
sbb tu aku suka blogging....

wanie said...

perlu la buat aksi mcm tu? ekekekeke...nampak mata je bang? :P

Syira ITIK KEJ♥M said...

"
------ ------

___________

Umie Nadhirah said...

Laaaaaaaaaaa..
ingat ape...

WZulhilmi said...

@chris federick
cepat2 dwlaod. lps ni buat tarian malu tapi mahu versi you pulak.. tak sabarnya!! - -"

@cEro
betul2.. best betul blogging ni.. selain dpt kwn yg best mcm korang.. hahaha.. cero tak nak buat tarian tu ke??

@wanie
Kena lah cik kak oi!! dh nama pun tarian malu tapi mahu kena lah tutp mulut sikit mcm kat arab.. MIahahahaha!!! wani tak buat??? pasti ramai yg tergoda..

@Syira ITIK KEJ♥M
Syira!! Hahaha.. ko tgk aplikasi yg aku dh buat dgn GIF ni.. Inovatif betul! Miahaha

@Umie Nadhirah
haipp!! dilarang komplen.. Hahaha.. umie tak nk buat tarian ni?? Mesti ramai kt LKW kagum.. Hahaha

star said...

Hahaha pasni abesla gmbr sape2 tjatuh ke..bole diulang tayang berkali2 kt blog nih hahaha

ps:weh kekeke tu tiru gelak aku yg meniru gelak hiruma ek?kekeke YAHA!

Umie Nadhirah said...

Dah buat dulu dah dance ni..WZulhilmi ni lamabat xD~

aYaz said...

nice,
tp aku tgk ayt ko amat tak bleh blah,
Fine! gila annoying lepas tengok banyak kali. - -"

har har har...
:p

F.I.C.K.R.Y said...

Hilang kekhusyukan aku nak belajar gara² tengok video kau yang lucu nie hahahaa...
Ok... nak sambung balik study~