Sunday, August 1, 2010

Happy Friendship Day!!!

Lalalalala~~~

Bagi siapa yang tak tau macam aku. Hari ni iaitu 1 haribulan Ogos adalah Hari Persahabatan Sedunia or dalam orang putihnya 'Friendship Day'. Tu pun aku baru dapat tau masa tengah sibuk2 meeting tadi nak menyiapkan power point yang nak kena present esok. Aku tak tau lah betul ke tidak. Tapi kawan aku kata  budak asrama selalu sambut hari 'perayaan' ni dengan keluar makan2 dekat luar. No wonder girls lah aku tak tahu sebab aku budak sekolah harian biasa. So tak tau benda alah2 ni wujud. Haha. Sekarang baru tau.. (- -")

So di kesempatan ni aku nak wish dekat korang semua terutama sekali yang rajin bagi komen and baca blog ni (Silent reader) . Because selama aku berblogging selama 2 bulan ni. (Yes!! Aku still Newbie lagi). Aku dapat jumpa dengan ramai kawan baru. Kalau nak sebut satu2 memang ramai. Nanti jadi ucapan Grammy pulak. It's been a honoured to know all of you!! So i'm wishing you guys~~~~ 

Happy Friendship Day!!!. May our friendship last forever. :). 

Nah! Aku hadiakan bintang berkelip2 secara melampau ni.


friendship
(Hadiah bintang ini ditaja oleh Mr Google)


Btw sebelum tu aku nak war2kan dekat korang. Selepas aku membuang perasaan tak malu aku. Akhirnya aku decided nak buat fan page sendiri dekat Facebook!! Canggihnya!!! Hahaha. Nak buat macam mana kan, kalau nak tunggu orang buatkan sampai ke tua lah ko tunggu. Lagipun dengan status manusia biasa bukan sebagai artis terkenal mahupun pengacara popular lagi lah orang tak de inisiatif nak buat fan page tuh. So dengan muka tak malunya aku buat lah sendiri T T. So aku dah siap buatkan Button Like dekat sidebar tu. Meh aku tunjuk print screen dia sikit. Lepas tu korang cari sendiri ye.


So kalau korang rasa berminat nak jadi fans boleh lah klik butang like yang aku sengaja buat BULATAN MERAH BOLD itu. So nanti boleh lah kita berinteraksi dekat Facebook pulak secara dasyat. So see you there!! 

P/s : Terkilan sebab tak dapt tengok tarian Nobody secara live dekat Sunway Lagoon semalam. So buat lah sorang2 tarian tu dekat bilik.. T T.. LOL!!!!

7 comments:

swingoflife said...

OMG fan page? definitely gonna check it out once i activate my acc.
And yes, happy friendship day!
=)))

Liyanaa. said...

slamat hari kawan LOL

er, tiba tiba terlike? mcm mana ni

chris federick said...

Happy matey day, mate! Haha poyonye aku. Just like this post kot haha. Will definitely check out ur fan page.

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

happy frenship day....^-^

WZulhilmi said...

@ swingoflife
cepat2 activate account tu.. LOL!!

@ Liyanaa.
LOL!! Jgn lah begitu.. =P

@ chris federick
Wow!! Slang australia u pekat betul!! LOL.. Happy frenship day to u too!! :)

@♥PrinCeSs KellY Eun♥
Thanks~~ happy frnship to you too :)

Hamzah Ian said...

friendship day ni betol2 ade ke???

star said...

review paper rabu (smlm) kate wondergirls xmenyerlah lgsg kt sunway,...cm xpraktis ke hape plus cume hrpkn lagu nobody tu je..hehe,don't shoot the messenger...juz to inform...