Monday, August 9, 2010

Esok Test Lepas tu Puasa Pulak

Lalalala~~~~

It's been a long time since aku tak update blog nie. Too much work to do!! T T. Sebenarnya aku ada banyak gila cerita nak bagi tau kat korang ni. Tapi masa terluang tu memang tak da. You guys now me right? Kalau nak buat satu2 cerita tu wajib lah ada gambar semua bagai. Lepas tu setiap entry macam karangan Bahasa Melayu bertaraf SPM mesti dihasilkan. LOL!!. << Padahal berlambak gila ayat pasar + ayat rojak. Kalau kena marking confirm dapat B+ je..

And for you information at least lebih kurang average 1 jam diperuntukkan untuk membuat satu entry dalam satu2 masa. Kadang2 boleh sampai 2 jam. Lama kan?? Padahal intipati (wow!! perkataan power) tak de lah berkualiti mana pun. (Except for this entry. Buat dalam keaadaan rush!! But still kualiti masih lagi terpelihara - -"). 

But serius weh!! Banyak nak cerita nih. Tunggu masa je aku nak memuntahkan cerita2 tu kat blog ni. <<< Metafora yang sungguh jijik kalau dibaca balik. Apasal nak bubuh muntah2 ni??

By the way, esok aku ada the first test untuk semester kali ni. So tak boleh tulis panjang2. Need to study gila2 sampai lebam + naik muntah tengok buku tu. So wish me luck ok?? Yippie!!! Seronok nya study!!<<<  Reversed Psychology padahal malas gila nak bukak buku. - -"



P/s : Dengar2 cerita Rabu ni tempat aku cuti sempena first day puasa. Korang tolong lah doa bagi benda tu betul2 jadi. Nanti boleh aku upadate blog ni dengan riang rianya!! :)).

For Muslim :

Selamat Berpuasa!!! Jangan lupa baca niat!! Nanti tak sah puasa! =P

For Non-Muslim

Selamat menyerang Bazar2/Pasar2 Ramadhan kat luar sana!! I'll join you guys later!! 


Tips tak bagi tak batal puasa. Just follow picture kat bawah ni. Encik Google bagi :




10 comments:

ishiko said...

hoo.. no wonder lame ta nampak yer...
haa... salam ramadhan gak yer.. hoo.. no ice-cream ya..

Kancilbiru said...

selamat berpuasa...harap2 tak cuti la yer...hahahaa larikkss!

swingoflife said...

All the best for the test Zuru-san! Gambatte-ne! YOSH!!! =)))

And yes, selamat menyambut bulan Ramadhan..

misa said...

lamenye ambik mase nk post entry eh. hahak. well, slamat menyambut bulan ramadhan =)

Frodo Baggins said...

hoisssshh
selamat berpuasa
good luck exam
tenung dada pun x bley woo
hahahhaha

shima said...

selamat berpose.:)

zikeryhassan said...

selamat berpuasa :)

F.I.C.K.R.Y said...


Hehehee.. lawak plaks gambaq dari incik Goggle nie..
Aku suke part bawah paling kiri kehkehkehh...

Semoga TEST hang mendapat hasil yang manthoopp!

Akhir kata, selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak serta bulan Kemerdekaan!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluck for the test..n selamat menyambut ramadhan almubarak:)

AiZ said...

Selamat berpuasa gak... kurangkan makan nasi pukul 2 petang.. pukul 3 petang oklah kot.. haha ^__^





Aiz latest entry
Blogger Dah Upgrade Comment Moderation.. Jom Ushar