Tuesday, August 24, 2010

Lari Ye? Nah Amik Ko! | Part II

(Tak de nya nak lalalala!!!)

I knew this thing would be coming!!!! Check this out. Balik je dari bilik terus nampak satu kertas tertampal dekat pintu bilik aku.

Tengok title pun dah scary gila!!

Ni lah akibat kalau tak hantar borang banci tu. But in my case i'm not guilty!!!. Aku dah siap2 dah isi borang tu masa time dapat tu jugak!! Tapi hantu raya mana ntah dok curi borang aku ni, sampai dah kena fitnah bagai macam ni. (- -"). Tau tak kalau diorang sula aku sekarang ni akibat tak isi borang ni, memang keluar darah putih tau!! Nescaya memang 7 keturunan hidup tak aman!! Haissh~~ Redha aje lah. In case sapa2 yang tiba2 blur kenapa aku cerita pasal benda ni tiba2 boleh klik kat SINI untuk maklumat lanjut (Sempat lagi promote!)

But luckily, ada something tertulis dekat hujung surat ni


Fuh!! Nasib baik ada chance lagi!! So malam ni kenalah aku berangkat ke dewan tu sebab nak isi borang ni buat kali kedua!! Memang geram tul aku sapa dok curi borang aku tuh. Nasib baik aku tak upah bomoh bagai nak detect sapa amik.

Malam ni kenalah bersiap sedia kena keji/perli/maki dengan orang yang jaga kaunter tu nanti. T T. Tolang lah! Saya tak bersalah!!

P/s : Harap2 tak de pa pe lah hukuman kena nanti. Memang aku defense betul2 nanti mengalahkan lawyer. Don't mess with WZ!! LOL!


UPDATE : Never believe in 'Janji Melayu'!! Aku tunggu 1 jam 15 minit!! MACAM BADUT!!! Last2 baru datang!! Btw semua dah settle!! Tak de caci2 or maki2 mahupun sula-menyula berlaku. :) Lega!!

Kakak Banci : "Ni pasal borang banci ek?"
Me                : "A'ah." (Muka tak bersalah gila!!)
Kakak           : "Borang dah dapat kan hari tu?"
Me                : "Ermmm... Tak!" =P

7 comments:

Kancilbiru said...

sila tegakkan kebenaran...walaupun ko akan kalah sebab dorg tak kan la pcaya...akak tetap bagi sokongan..chaiyok!

F.I.C.K.R.Y said...

Hadoiii... aku geleng kepala baca entry hang disertai dengan hilai ketawa cam pontianak tercekik tulang ikan terubok...
Lawak dowh ayat hang~
Part tak boleyh blah :

"Tau tak kalau diorang sula aku sekarang ni akibat tak isi borang ni, memang keluar darah putih tau!! Nescaya memang 7 keturunan hidup tak aman!!"

Aku secara jujur dan mengaku bersalah bahawa jika baca entry hang tak gelak maknanyer tak normal arr peti suara aku nie...

Harap-harap tak gitu le kan?!

Semoga hang berjaya membancikan diri hang walaupon dibenci oleh pihak yang iri hati ngan hang...

Akhir kata :

Guwa chow dulu~

wanie said...

knapa stiap kali aku bc entri ko mst suara nabil raja lawak tu trngiang2 dlm fkiran aku? @_@

aku dh kata, wjh ko tu iras2 nabil raja lawak...kah3! xde kaitan dgn entri ni :P

cEro said...

haha, banci punya pasal habis kena sula...
hahaha

aku sakit perut gelak entri ni...
terbaEk....

WZulhilmi said...

Kawan2!! ini entry yang menyedihkan.. bkn yang menggembirakan!! Hahaha--

miss nana said...

hahahaha. x mengaku lak tue bila ty dah dpt ke blum borang. isk3

Fay Nana (Cik Fana) said...

kekekeke~ aku mcm x isi borang banci tu. hahaha ni kalau kuar statistik penduduk malaysia mungkin aku x tersenarai kot! XD haha maybe nama aku ada kat korea nanti. lalalala~