Monday, July 5, 2010

Busy Busy!!

Lalala~~~

Well guys seperti korang tau blog ni tengah dalam proses naik taraf. Siap aku buat entry perasmian lagi. Tapi bila korang belek satu blog ni balik. Mesti korang pikir. "Macam tak de pa pe pun yang berubah??????". Ye memang betul tak de apa pun yang berlaku sebab selaku pengarah urusan Starstruck ni, I have to meet with my team and discuss about certain topic. Nak bincang pasal tema lah, colour lagi, header apa nak buat, apa nak letak, apa yang nak widget nak buang blah blah.. Ok2 aku reka je semua tu (- -")

Yang pastinya aku tengah busy + pening kepala designing blog ni. And I'm doing it ALONE!!!!. Bagusnya kalau aku boleh upah suruh orang buat dan aku boleh dok memerintah aje. Kan senang!!. Tapi malangnya budget tak cukup so tutup mulut dan mula gerakkan tangan. Berbekalkan segelas air soya (patutnya coffee kan!!) dan ditemani lagu Toxic (Huh??) aku akan cuba design yang apa yang mampu buat. Ganbatte yo!!

Formula Penting


+



=

Resepi Kejayaan???

Sudah2!! Aku dah merepek tak tentu pasal dah ni. So see you guys later. :) 

P/s : Everything is under control!!!! ^.^v

6 comments:

Syira ITIK KEJ♥M said...

kenapa lagu britney spears bukan gaga? kau tahu tak, britney is sooo old fashioned nowadays. haha.

goodluck!

cracked bunny said...

tak abes2 upgrade.meh tlg upgrade blog aku skali meh

-fickryhisham- said...



I'm waiting it with 1001 hopes~~~

(=

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

yang paling penting...soya tu ta dilupa...weee~~~

Fay Nana (Cik Fana) said...

tiap-tiap kali masuk blog ni mesti ade something different. haha!

star said...

Toxic???why????
ps:lama xjenguk blog ni,n tbe2 rs nk komen kt entri ni hahaha