Friday, July 9, 2010

1 Malam Lagi

Lalalala~~~~

Mood nak mengupdate blog semakin pudar hari ni. Sebab malam ni adalah malam terakhir aku tido dekat my lovely hometown nih. Ala~~~ T T. Benci gila bila balik kepada kehidupan yang sungguh stressful and tiap2 hari mesti paranoid nak tau markah test lepas ke tak. This is soo annoying!! Tambahan pulak perjalanan 9 jam dalam bas sungguh aku tak gemar. Selain rasa nak muntah + bontot rasa macam nak meletup akibat duduk statik for the whole journey akan menyebabkan aku rasa nak baring aje kat lantai bas. (- -"). Ditambah pulak dengan masalah2 jadual yang akan dihadapi. Crap!!. Ni yang aku nak menyanyi tiba2 nih.

Apakah motif nyanyi lagu nih!!!???

*Tiba2 tukar mood* Ok2. Be positive Zulhilmi. You can make it. I must be open minded to all things that will happen to me. Nyah engkau semua negativity!! Ganbatte yo!!

So lepas ni tak dapat lah aku nak blogging untuk setiap hari. Maybe aku update dalam 2 kali sehari.(Gila ko!!).. Maksud aku 2 hari sekali or 3 hari sekali. Bak kata orang kualiti lebih penting daripada kuantiti kan??Tapi tolong lah jangan percaya cakap aku nih. Bila dah datang buang tebiat+mengada2 mula lah hari2 nak update blog tak kira lah ada test ke tidak esok. T T

So beware lah makcik2 cafe, cleaner, lecturers, students. Kalau korang buat dajal kat aku. Aku post muka korang kat sini. Biar malu satu kampung. Miahahaha *gelak keji*. Btw guys thanks kat korang yang baca blog aku selama 2 bulan lebih ni tanpa perasan jemu and drop your precious comments dekat setiap entry aku. Keep on supporting me ok!! And i will try to make the best entry ever.*Tiba2 terharu * 

Bagi korang blogger yang nak masuk sem baru tu. Korang jangan lupa plak nak update blog masing2. Jangan lah biar bersawang or berkulat apa. Aku pun nak dengar cerita korang gak. Mana tau ada mak cik cafe korang ada skandal dengan abang penjual buku ke. Aku nak jugak dengar. Wakakaka. 

Alamak!! Bag tak kemas lagi. Banyak woo kena packing. Maklumlah nak buat realiti show kena lah packing barang banyak2.<<<<<  Huh???!!

P/s : Dengan secara rasminya hari ni aku nak confess. I love Nuffnang  You are the best!!! :)


7 comments:

amirahsamat said...

selamat belajar balik .haha .:)

Syira ITIK KEJ♥M said...

hu hu hu aku stress gile nak balik U, bagaimana dengan punca pendapatan aku selama ni??? -_-'

btw ko mengaji dekat mana? tak pernah bagitahu pun?

cehhhh confess sayang nuffnang nampak. tu bkan gambar amik dekat blog kenwooii ke? haha

WZulhilmi said...

@amirahsamat
thanks Amirah.. Pasrah aje lah.. T T

@Syira ITIK KEJ♥M
Tu lah.. Aku pun x gemr nak balik nih. klu masalah tak de.. ok lah.. ~sigh~

Btw gambar tu aku cari kat google.. Tgk2 tu je yang ada gamabr nuffnang..

-fickryhisham- said...



Huhuhuhuu... selamat pulang ke pangkuan belajaq...

Semoga mood nak menuntut ilmu tue
kembali sikit-sikit selepas cuti hang yang memanjang nie hehehee~~~~

APe tunggu lagi?!!

Pi packing barang cepat kekekeke....




♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

kamu study mana ek?..hehe..kesian makcik cleaner kalau muka dya tpampang di belog kamu..hahaa..^^,

WZulhilmi said...

@-fickryhisham-
Amin!! harap2 begitu lah.. moga ada lah semangat nk study.. hahah
aku tgh nk kema sbrg lah nih.. byk gila!!

@♥PrinCeSs KellY Eun♥
Aku blajar dekat slah sebuah U di selatan tanah air.. wakakak!!
Tak pe nanti makcik cleaner tu popular.. :)

Fay Nana (Cik Fana) said...

selamat kembali ke sekolah. hahaha! aku dah sampai di Kl esok dah nak mula kelas damn!