Friday, April 30, 2010

Dah Sampai

Finally ak arrived safely dekat KL malam tadi. 4 hours journey mmg menyebabkan bontot ak kebas (hate it!!). Tapi bila dh sampai KL ak kena berhenti dekat Stadium Bukit Jalil!! Mmg macam rusa masuk kampung lh. Tak tau ape2. Slalunya klu kat Puduraya tu ak nie dh kira pro lh. Bila dh sampai Bukit Jalil nk pegi cari stesen LRT pn dh tak jumpa. Dengan muka tak malunya ak pn tanya abang tu kt mana LRT. Nasib baik die tolong!! Klu tak bermalam lah kat situ. Tapi lawak lh bila ak sampai je dekat perhentian bas sementara dekat Bukit Jalil tu ak terpandang satu signboard tulis "Cafe Gaga Garden".. Wakaka. Mati2 ak ingat Lady GaGa bukak cafe kat Malaysia!!. Tapi ak tak sempat nak amik gambar sbb dah panik masa tu!!Hahaha.
Bila dh jumpa stesen LRT baru rasa lega sikit.

Hambar!! tak de org pn tunggu LRT tu!!. Tak ke creppy!!

Bila dh masuk dalam LRT ade lah dalam 2-3 kerat orang. Mmg sunyi. Eloo!! Org tu pandang camera ak pulak. Perasan lh tu ak nk tangkap gambar dia. Ceh!!


Yeay!!! Finally Blog nie dh mencecah umur 2 minggu!! Nak berterima kasih kat korang yg tak jemu2 bagi komen kat sini!! Thanks!!! Eventhough Blog nie still amatur dan buruk!! Korang still nak singgah lagi and baca entry yg tak seberapa nie.  I appreciate every comments yg korang dh hantar kat sini. Sorry entry kali nie agak membosankan.  Yelah ader dekat rumah org. Tak sempat nak bebel lama2.. Hehehe.

Tiba2 pulak ak nk hidangkan korang MV dari Kumpulan SNSD. Ak dh dgr lagu agaknya beratus kali dah. Hahaha. Sedap sgt kut. Korang rasa klu ak wat gaya macam pada minit 0:58 dalam MV sementara nak tunggu LRT ok tak? (mau org ak tgk ak ckp ak nie buang tebiat apa. Hahaha). Enjoy

2 comments:

star said...

nasib baik bkn lrt hantu yg datang,tidak ko dh jadi cm cite keretapi hantu tuh hahaha

Wzulhilmi said...

weh jgn!! Nanti kena lh ak jd mcm evil resident kang.. wakaka