Sunday, March 18, 2012

Day 13 - A Song That You Can Play On An Instrument


Sadly none. =(

Tapi kalau boleh suatu hari nanti dapat main lagu Happy Birthday guna gitar ataupun piano pun jadilah.
Tapi kalau ini dikira sebagai main guna instrument then I'm already passed this 13th challenge. Lol. Tapi dah setahun dah kut. Kesemua Hampir semua note aku dah lupa. Talk about short-term memory. 

2 comments:

-Incek Fik- said...

Hahahaa.. aku punya tangan memang pengkor kalau main alat muzik ni.

pernah sekali try nak main petik gitar, perghh! memang azab la nak lembutkan jari-kemari yang keras kematu ni heheee..


*err.. kalau piano tu munngkin boleh try kot..

**fuh! terer gak kau main piano yea! ^^

WZ said...

Tu bukan piano. Tu mcm apps. boleh main dkt skrin je. kalau piano betul2 mmg ak tak mampu lah nk beli.