Sunday, March 25, 2012

uluhab

Just bought this thing yesterday.


Actually ternampak this thing masa tengah turun guna ekskalator and suddenly I think I need this soo badly. So bayangkan lah dengan tiba-tiba pupil mata terus jadi besar (maybe sebab keazaman yang terlalu tinggi) terus melulu pergi gerai jual benda ni. 

Berapa ni ek makcik?
7 ringgit je.
Ok. *terus keluarkan duit*


Memperkenalkan Bahulu Berperisa! Dari kiri strawberry, pandan dan kopi. I don't like the kopi one.

Actually mula-mula beli memang banyak. tapi tak tau lah tiba-tiba jadi sikit macam ni *tenung perut*
To be honest I'm not a really fan of bahulu. Maybe sebab dia semata-mata tepung lagi-lagi yang jenis bahulu bentuk ikan tu. Memang separuh je lah boleh telan. Tapi kalau datang angin monsun puaka mana. Memang boleh habis satu tupperware. Lagi-lagi dalam saiz kecik macam ni. Sekali telan je lah. 

And yes, I'm not gonna end this entry by writing 'Sila hubungi sekian sekian untuk tempahan atau klik sahaja disini!!!' This is not an advertorial. Cuma menunjukkan sedikit appreciation terhadap bahulu.

4 comments:

zatyy said...

Wehhhh. Blog dah gelap ahhh. Lepas ni kena pakai torchlight.

HEHEHE. Aku xsuka bahulu aku suka kuih sepit. Eh tetiba.. baru aku perasan ko add aku kat goodreads.. Cepat sila share review! ;)

WZ said...

Hahaha. aku review dkt blg je lah. then kat sana ak letak link, boleh? lol.

man yusoef said...

eh aku suka bahulu weh..harituh aku g rumah sedara aku diorg kasi bahulu comel2 camnih..mcm2 perisa gak...daknyeee!

WZ said...

jom pegi lagi rumah sedara ko. *siap2 packing*