Thursday, January 27, 2011

Keeping Up With WZulhilmi

So some of you asked or maybe I'm having some delusional, what is a socialist like me doing in my free time. Owh! well I will granted your wish. Tak kan nak hampakan harapan peminat bukan? = =" Memandangkan perkara2 yang aku suka buat pada masa lapang suka berubah2 sesuka hati dia. Jadi baik aku cerita apa yang selalu aku buat time2 lapang sekarang nih. Senang cerita minggu ni lah.

Ringkasan Antara Aktiviti2 Menarik Yang Dilakukan Minggu Ini :

1. Menerima tawaran menjadi duta untuk produk terbaru daripada syarikat Munchy's untuk Oat Krunch. Dan seterusnya menerima sekotak sampel untuk tester. Supaya tidak lah ko terkejut beruk dengan rasa dia semasa pembikinan iklan dijalankan.



2. Menjadi sukarelawan dalam kempen "Marilah Membuat Lidah Buku Supaya Senang Untuk Menyelak Semasa Open Exam Nanti".


3. Berjaya menjadi salah seorang voice over untuk anime "One Piece" untuk versi Bahasa Melayu. Maka dikehendaki untuk mengkhatam dan me'replay' daripada episod 1 sehinggalah episod 400 supaya mudah untuk memahami watak dan tidak kekok semasa sesi rakaman nanti. 



4. Dalam proses pertimbangan untuk membeli DVD-DVD drama/anime secara pukal. Maka haruslah meng'highlit'kan cerita2 yang kehendaki dan yang paling penting sahaja. Ini supaya tidak berlaku penyimpangan ke arah lembah pembaziran. 


So that it! Interesting right? If you got more questions, you can just spam my Formspring ya! Cari sendiri dekat Sidebar. Ataupun boleh follow di laman sesawang Twiter untuk aktiviti yang lebih lengkap lagi.

14 comments:

adrinaqamarina said...

400? wah untuk peminat anime maybe best tapi untuk kte, haha, nak pengsan dah dengar~

eh orang panggil tu lidak buku eh? baru tau~

star said...

Oat Krunch je ke??jgn nk sorok lk yg len hahaha
"ckitnya" yg dihighlight nak beli tuh!

Umie Nadhirah said...

ape yg ko highlight kan tu?

F.I.C.K.R.Y said...

Gilak feymes ko jadik duta biskut.Sebelom ni pon dah berapa kali produk makanan ambik ko sebagai duta depa. Jeles.. jelesss..

WZulhilmi said...

@adrinaqamarina
tak jugak.. kdg2 ikut org. ada yg panggil telinga,lidah..:)

@star
sikit2 pun total dh 300 ratus aku rasa. Uwa!! x jadi beli

@ Umie Nadhirah
anime/drama yg ak nk beli(kononlah)

@F.I.C.K.R.Y
Adakah ini satu pemerlian yang nyata?

Liyana Lunia. said...

orang famous ;p

Umie Nadhirah said...

aisehhman . cayalah.. ^^

belanja aku abc weyh :(

cEro said...

sibuk tahap super-selebriti ni..
kalah hanis zalikha

WZulhilmi said...

@Liyana Lunia.
tu lah redho je lah. dh rezeki kan. wakakaka

@Umie Nadhirah
apa kes abc tetiba!?

@cEro
ow well. Ni perli apa?

Anonymous said...

lps ni boleh buat "zulhilmi: life in the fab lane"

WZulhilmi said...

@Encik Anon
aku bkn designer. so that title won't fit me well.

Raji berkata said...

hahahahaha
siap highlight lagi cerita nk beli eh? ;D
oh nk tgk gak video one piece lepas kau translate tu
hahaha

zety said...

nasib baik aktiviti hujung minggu aka coti best2 belaka.dulu time dip suke gak la buat slot bermesra mesraan bersama bantal dan selimut.kehekeh

WZulhilmi said...

@Raji berkata
Wah tak sangka belum keluar lagi dh ada org nak tgk.. hahaha..

@zety
aktiviti tido sgt sesuai dilakukan jikalau sdg hujan lebat. =)