Saturday, January 22, 2011

In 100 words

Rasanya minggu ni adalah minggu yang paling tak produktif untuk blog ni. Barely only 2-3 entry for a weeks. Tahniah kepada diri sendiri. Adakah lah dengan terlampau banyak assignment sekaligus telah menghalang pengeluaran jus2 kreativiti dekat otak? Tiba2 menyalahkan assignment walhal baru submit satu semalam. Dasar kemelayuan!

Nampaknya this wil be the shortest entry yang pernah aku buat. Mostly kalau taip lagi memang besok tengok balik mula menyesal sebab tengok merepek apa kebenda ntah. Lepas tu nak tarik balik entry tak boleh sebab  ramai dah baca. So akhir kata happy weekends you guys! Sila lah ke Jusco untuk mentapau makanan. 


3 comments:

ARC™ said...

ok sangat pendek. aku xpenah tulis pendek camni heheheh

Fay said...

dan kalau tapau berlebihan tu sila ingat orang di sini. kekekeke.

happy weekends!

Umie Nadhirah said...

Umie lagi pendek dulu

SELAMAT TAHUN BARU 2011

Kira berapa?haha