Wednesday, February 22, 2012

One Step Closer (I guess)


So that's it! Dalam kertas tu ada 12 perkara at least kena capai untuk tahun ni. Konon-konon ni macam first step lah before achieving all those of things. Sebab sebelum-sebelum ni selalu tulis dalam otak je. At the end apa pun takda. Sebab maybe terlupa ke. At least by doing this nampak lah dengan bijik mata sendiri. Kalau tak buat memang dasar pemalas betul!

Lepas dah selesai mana-mana wish, boleh tick dengan rakusnya. lol. Ahh!!. Really hoping that this year if not all at least sebahagian tercapai lah. Plus tak mahu dah ada perangai "eh kejap lah", eh nanti lah", "esok lah start". Terus nak buat. Macam ada dengar dekat somewhere, if one of your wish is to be in a good shape, just put your sports shoes on and go!

4 comments:

man yusoef said...

adakah list pergi pasar malam taman belakang tu pon ada jugak?

-Incek Fik- said...

Yeahh! Say NO to procrastination~!!

YOUsoF said...

Usaha dan niat yang bagus! ;D

Aku pun dalam proses membuang 'hobi' menganguh-nangguh..



*Wan kau harus tengok sini.. heheh

http://youthyousof.blogspot.com/2012/02/kaf-untuk.html

WZ said...

man
Tak. Try again later~~ kah kah

Fiq
o.O

Yousof
Sempat lagi promosi kerepek!!!