Sunday, February 12, 2012

Day 10 - A Song That You Hear Often on The Radio

To be honest like a never ending challenge for me. Rasanya macam dah buat banyak tapi still tak siap-siap lagi. Sabar-sabar lagi 4 tajuk lagi minus this one. Like seriously I will never take any challenge again. Nevah!

Ok this song for me is the most overrated especially in Malaysia sebab semua radio tak kira melayu ke omputih ke mesti tetiap 2-3 jam pasang sekali. Conclusion Malaysian like this song.

Pitbull (lubang lembu jantan) feat Marc Anthony - Let It Rain


Dan sampai sekarang aku tak paham apa maksud kebenda 'it' dalam ayat 'Let it rain on me'? Sos Cili? Mayonis? Cendol? Asid Hidroklorik?. Plus dengan ay ay ay ay ay repeated like gazzilion times annoying sungguh! Kah kah kah! Lega betul dapat luah perasan tak puas hati dekat sini.

P/s: Baru tau 'It' tu maksud dia nasty gila!! Really Pitbull really??? o.O

3 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

classmate aku gemar benar lgu ni siap wat caller ringtone lg..hahah

Yui Light said...

lepas ko buat p.s tu aku rasa aku boleh agak apa maksud dia tapi tak tau la betul ke tak.

Aku pun tak reti nape lagu ni asyik dimainkan. Arghhh

WZ said...

Muhammad Saiazuan Norhalik
oh mai! bukan aje di radio malah di handphone jugak telah dikuasai pitbull!!!

Yui Light
kah kah! maksud dia sgt dasyat sampai memakcik pasti akan strok mendengarnya.