Thursday, February 16, 2012

Lana

Kembar Rozita Che Wan. Dari dahi sampai ke hidung. kah kah.

Tak tau lah orang kata bila first time dengar 5 saat pertama lagu tu kita dah boleh agak lagu tu sedap ke tak. What about Lana? What do i think about her?


Song - Videogames

Suara = Macam makcik2 tahun 60 70 an.
Lagu = Dia punya selow dan depressing macam feeling2 duduk terpencil dekat hutan. Plus ko aje manusia yang ada di muka bumi ini. Boleh bayang tak?
Music Video = Kroghhhhhh~~~~

TAPI....

Kenapa aku download lagu ini. MISTERINYA!


P/s: yelah yelah ramai tak suka aku post benda2 lagu nikan. Bukan apa, teringin weh nk jadi pengkritik muzik. Nampak tak apa aku letak kat bio. 'Profesional' MUZIK and food Reviewer. Seee! kah kah. Sekali sekala apa salahnya. Kah kah. Doa-doalah ada event happening ke makanan percuma terjadi dekat aku esok lusa. Kalau tak ok, lagu seterusnya di entry seterusnya~~

5 comments:

wanie said...

eh tapi rentak lagu die ni kann boleh buat kite makin down =(

bayangkan situasi SV FYP mencampak atau me-reject proposal FYP kita. then balik bilik, pasang lagu ni.

z z Z Z macam takde kaitan dengan tajuk Video Games -..-

-Incek Fik- said...

hahaaa.. ok apa lagu ni. suka intro jer.. kat tengah-tengah dia memang betul kata kau..

rasa nak tertidur..


weh! aku ada satu request ni, kalau kau layan pembaca blog ko ni.. tolong la review sikit video "Why This Kolaveri" ni..


tengah meletop-letop kat yutiup hahaa..

Yui Light said...

zzzZZZzzzzZZZ

WZ said...

wanie
kenapa bg contoh fyp?? =(

Fikrie
Ni lagu tamil apakah?? campur2 dgn emglish pulak tu.

yui
Ok what! hahaha

YOUsoF said...

Hahah Kembar Rozita ni kurus sikit.. Aku pun tak pasti nak suka atau tidak lagu dia ni..