Sunday, February 26, 2012

Day 12 - A Song From Your Childhood

Bertemu kita lagi dengan challenge yang macam tak habis-habis ni. Dah bernekad betul nak habiskan benda ni dalam tahun ni jugak! Tak kira! Eh sebut tahun ke? Ok... Kah kah kah. Got 2 more days lagi the 13th and 14th then boleh dah bangga dengan diri sendiri sebab tak buat kerja bertangguh.

Ok my chilhood actually around 90s. Maksudnya tengah membesar around that time and of course dah mula paham apa kebenda itu lagu apa benda tu radio. I mean radio yang mini complete dengan function tempat letak kaset. kalau korang ingat lah sebab sekarang ni kemain canggih guna CD. Pfttt~~

Kalau nak bukak tempat kaset tu kan kita kena tekan button something baru dia bukak kan? Ok dulu aku selalu main-main dengan tempat kaset tu sebagai pintu kereta automatik. Kbai. Kah kah kah kah. Woi! Jauhnya lari topik. Ada ke dia suruh cerita kenangan ko masa kecik ?

Ok mostly this song is hugeeeeeee that time around. Kat radio selalu pasang! Even the malay station one! I'm presenting~~~

Diana Ross - When You Tell Me That You Love ME (WYTMTYL). 
 

Lagu ni memang legend tahu legend!!

2 comments:

ayumiyoshida said...

wowww membesar dengan lagu mat salih. bwahahaha. tapi lagu sedap kan? haha. kalau aku lagu sleeping child tu kehkeh

WZ said...

kah kah. sarcasmnya komen.