Friday, February 10, 2012

B.O.O.K.S

Lately ni selalu macam ada feeling sixth sense yang akan dapat extra voucher buku yang RM 200 tu lagi. Walaupun yang lama tu dah habis licin bedal tapi kalau ikutkan hati ni memang tak puas betul! You know why? Sebab buku-buku dekat Malaysia mahal betul harga dia walaupun buku tu edisi paperback (kertas paling murah/nipis). Tu belum lagi kalau masuk hard cover. Berganda-ganda harga dia.

Ada jugak terdengar yang ada kawan tak tahu nak buat apa dengan voucher tu. (o.O) Hello! Meh sini voucher tu. In split seconds aku boleh habiskan. Dia tak tau ke boleh jugak beli komik lawak kampus ke hapa ke, ke memang langsung tak suka membaca? Tapi, tapi cakap dalam hati lah. Kah kah kah. *kembali serius* By the way sekarang ni memang dah ada 2 buku dalam senarai utama. Kalau pergi kedai buku kalau tak jeling 2 buku tu memang tak sah. Konon-konon nak bagi signal satu hari nanti ko akan menjadi milik ku jua.

  
Tapi yang dasyatnya, kalau totalkan kedua-dua habis licin RM200!! Even rasanya voucher pun tak dapat nak fully support. Kena bayar extra 30 ringgit lagi. (Ini lah masanya berharap daun pokok macang dekat sebelah rumah adalah berdaunkan wang)

Cuba cakap siapa yang tak rajin sapu laman kalau pokok dia macam nih?!
Plus I got my ownself a copy of 'Dr M In The House! Tak sabar nak selak baca. Kalau ada kesempatan akan buat review about this book. Stay tuned!

8 comments:

Fay said...

eh aku pun ada kawan sorg macam tu jugak. sadis betul. membazir je bagi baucer tu kat dia. patut bagi extra kat aku la

WZ said...

tapi kan klu extra letak nama kita lagi sah ke? ke kena letak nama dia?

Fay said...

kawan aku siap dapat baucer extra ok. dapat dari abang dia. so jelesss!

WZ said...

oh! so boleh lah ni dpt extra. ok lepas ni nk pergi curi beberapa helai voucher. muahaha.

ain revival said...

ehh. boleh curi ke? kat ne ko curi? kongsi eh..
byk benda aku tak terbeli lagi. haha

WZ said...

boleh lah. curi dkt kawan2 lah apa lagi. kah kah!! sifat mazmumah btul!

YOUsoF said...

Hehe untunglah kauorang dapat.. Aku tumpang voucher adik aku je, dapt jugaklah 2, 3 buku.. ;D

Adik aku pun kena tambah dalam 17 ringgit sebab syok sangat pilih buku dengan buku, pen, pensil..



Kalau ada pokok macam tu, memang persekitaran kita sebersih-bersihnyala.. Bebas daun² kering.. hahah

WZ said...

buku apa ko beli??? SENARAIKAN: