Wednesday, June 8, 2011

Wordless Wednesday [2]

8 comments:

Raji and Yeen said...

weh adik bradik hape
hahahaha

ayumiyoshida said...

mata korang sebijik ah sama. haha

eh apesal sumer org nak buat wordless wednesday ni? kenapa wednesday? nape bukan sunday?

Fay said...

hahaha! dah lebih kurang sama je.

Nesa Wazir said...

hihih..mesra ye kamu berdua :PP

omai.n i k l i s a said...

comel nye~

cEro said...

hoho, so camne?
org kata tak sebest no 1 kan??

'Izzati said...

bestnya boleh gi tgk movie.. aku terperangkap dalam rumah x leh kluar.. hahaha

WZulhilmi said...

@ Raji and Yeen
He stole my food! hahaha]

@ ayumiyoshida
sebab wordless tu rhyme dgn wedneday. klu sunday patutnya stupid sunday ke silly sunday ke. hahaha

@Fay
mata aku lagi innocent. =P

@ Nesa Wazir
mesra ke? macam nk cari gaduh je ak tgk mata panda tu. bongkak pun ada.hahaha

@ omai.n i k l i s a
panda tu mmg comel.

@ cEro
for me i think no 2 lagi best. much more action. dn graphic yg cool!

@ 'Izzati
cinema dkat je. leh tgk hari2 pun boleh. tapi tu lah malas dgn idak je.