Friday, June 24, 2011

Memperkenalkan Si Nerdy Kathy Beth Terry

Owh! Well well well. Sepatutnya aku introduce minah gigi besi ni dekat korang Jumaat lepas. Tapi atas masalah yang tidak dapat dielakkan terpaksa tunda minggu ni. But better late than never kan. So let me introduce to you guys properly. This is..

Kathy Beth Terry
Magad! Tang braces tu yang epic tuh.
Cer zoom sikit mukanya!

Besooonya speck!! Dengan double chin lagi. Ish Ish. Please kathy baca tips ni kalau nak hilang double chin tu. 
Selain lebih suka bermain Sudoku Puzzles dan gemar masuk dalam high school science fair (T__T) si Kathy ni suka betul kaji sistem solar. (TT___TT). Lepas tu kan lepas tu handphone yang dia guna ialah Motorola DynacTac!



Hoi!! Kalah 33 sekupang!
HA HA HA HA. Eh korang tak rasa ke macam dah jadi cyber bully dok kutuk2 orang ni. Lepas tu kenapa macam rasa PUEH (Puas) hati beno lepas ngumpat orang? Macam geng ketua buli yang bermulut bitchy pun ada jugak. Hurmmm.. never mind. Kita sambung balik.

Tau tak lepas tu dia siap buat video kat Youtube ngadu kata ramai tak like dia dekat Facebook.


Tapi kan after several weeks daripada 8 dah jadi 4 ratus ghibu likes. KO GILA NERD MACAM NI PUN RAMAI LIKE (ok fine aku pun like). Yang aku ni nak kumpul 90 likes pun setengah mati. Lepas ni memang sah2 aku camwhore sungguh nak bagi like seribu. grrr 

And then dia ada bagi tau yang Rebecca Black, jiran dia ada buat party malam ni (Friday). Dan seperti biasa mana lah ada orang nak ajak si Kathy datang. Dasar nerd lagi seorang ulat buku. Siapa yang nak kawan? << Oh ni presepsi masyarakat ye bukan aku. 

Agak2nya berjaya tak si Kathy pergi party terulung tu? Kalau nak tau tengok video bawah ni. Tak nak tau sudah!


#Follow her on Twitter   >> http://twitter.com/#!/KathyBethTerry
#Like her on Facebook  >> http://www.facebook.com/kathybethterry

P/s: This is the official my Friday anthem! 

9 comments:

ayumiyoshida said...

manah ni sape? bukan ke katty perry? bukan eh?

Elie Lily said...

berubah betul mukanya!
hahha

wanie said...

kejapppp. braces tu adalah braces yg paling kompleks gila2 ea untuk org yg ade gigi brterabur gila? hahaha 1st time tengok!


sangat nerd!

cEro said...

aku slalu baca kat FB page katy pasal kathy ni, dan byk kali dia sbut rebecca..
rupanya rebecca yg dia maksudkan tu Rebecca black friday friday friday tu ek??

serius baru tau..hahah

Umie Nadhirah said...

double chin? i liokeee. HAHA.

WZ, rindu nak komeb blog nih, ade improvement sebab xde gambo makanan lg dah .:P

napeace™ said...

Katy Perry ni kelakar & agak sporting. (pada aku lah)

Aku suka. Hehe :D

*video clip agak.. err O.o

'Izzati said...

err adakah dia real?? serious ak x leh cerna idea ada orang nerd mcm ni skali kat dunia.. heee.. x penah jumpa kut;; but she's cool sbb berani.. ngeee

Nesa Wazir said...

hahak..kelakar die pye video klip..siap nk raba pakwe ensem 2 pastu gelak jht XD

Raji and Yeen said...

eh yg video lagu tu mmg lagu katy perry kan?
yg video tu bkn katy perry ke dlm tu?