Friday, June 10, 2011

5 Random Things #2


#1 Tau tak dalam antara 3 judul game Angry Birds aku paling hangin sekali dengan Angry Birds Season nih! Apsal susah beno nak dapat 3 stars ni lah hai. Aduyai! Siapa yang macam perfectionist jangan main game ni.  (Reaksi piggy dalam gambar tu macam nak kena lempang!)


#2 Hari tu jumpa satu selipar nih. Tapak dia warna hijau pekat tali dia warna hijau muda. Memang berkenan betul. Tapi bila tengok harga mak aih terus letak balik. RM 60 der! Tu lah merayap lagi dekat section PUMA! humpph! But you know what bila pergi section lain, aku jumpa sejibik selipar yang sama. Well tak de lah 100% sama. Tapi harga jauh lagi murah which is RM8. Terus sebat satu. So now who says that you can't look good with pirate cheap stuff? 

#3 Driving is fun. Driving is fun. Driving is fun. *reversed psychology* 

#4 Sampai sekarang susah betul nak master buat air nih. Siapa yang reka air nih hah? Hummph!




#5 Aku jumpa video Kung Fu Panda 2 ni masa tengok TV hari tu. Tiba2 si panda debab ni jerkah kata. "Kung Fu Staring Contest. Go!" Aku automatik tenung mata dia luas2.  Punya lah tahan mata tak berkedip nak menang. LOL! 



Ehem! Macam biasalah lah ending dia mesti lah aku yang menang! =P

8 comments:

'Izzati said...

yeay aku menang jugak wei! hahah

Nesa Wazir said...

hah. teh ais 3 layer! mmg susah nak buat..tp nesa penah buat kopi 3 layer. jadik. mak nesa panggil kopi dangdut @@

cik ina said...

kalo kat srwk,teh ais 3 layer tu dipanggil teh c peng special.cara nak buat,kena guna gula apong tambah susu manis,dan air teh.but,u tahu ke apa itu gula apong?

*pertama kali komen sini.jd silent reader je slama ni..hehe*

napeace™ said...

Sumpah aku tak reti main Angry Birds. Tak ada bakat T___T

ayumiyoshida said...

weh orang kata angry bird nak kuar live action. pastu masa aku jenjalan kat sopping mall nampak khinzir kacukan katak dengan burung2 tu ada kat kedai teddy2 ni. glamor sungguh menda alah tu. haha

Raji and Yeen said...

hahahah suka kau letak video adik bradik kau nih.. XD
cm best jer teh layer tuh uish..

Fay said...

driving is fun? hahaha!

WZulhilmi said...

@'Izzati
sebnarnya senang je nk menang kan? hahaha

@ Nesa Wazir
kpi 3 layer? resepi dia sama je kan dgn 3 layer te tu kan? just ganti dgn kopi?

@ cik ina
baguslah dh keluar dr kepompong silent reader. hahaha. gula tu x pernah dgr. tapi gula melaka pernah lah.

@ napeace™
Boleh tgk tips2 di youtube ya. Hahaha

@ayumiyoshida
plush toys kan? klu yg ori kan klu ko picit benda alah tu dia kuar bunyi dia. Comel gila.hahaha. mesti mahal woh!

@ Raji and Yeen
Sedap lah sbb tu ak letak. aku cuma ko belanja je.

@ Fay
yes it is. T__T