Thursday, June 30, 2011

GCB is Baaack!

Tau tak tau tak, hari ni cadang nak gego pawagam nak tengok Transformer 3. Last berguling depan kaunter sebab dah Full House. Wth! Hangin betul. Seumo hidup aku lah duduk kat sini tak pernah2 dibuat panggung wayang Full House! Lagi2 dipetang Rabu a.k.a hari bekerja?? Grrrr. Suasana time tu ramainya macam hari pelancaran iPad2 tau tak. Esok aku cuba lagi try nak dapat slot pagi. Kalau penuh jugak. Tau tau lah kena belajar cara2 nak buat reservation online lah gamaknya. Malangnya aku ni buta IT pulak. Huuuuuuuuuu. =(

Well, well, well selepas berduka nestapa tak dapat tengok moovie. Then I got this idea. Lets mentekedarah GCB!!! Akhirnya lepas dok membebel2 dekat twitter betapa kepinginnya nak makan GCB nih. Akhirnya impian belia ni tercapai jugak.

Hamagad! Terliur. Terliur! *kesat mulut*

Ok fine indah khabar dari rupa lah sikit tapi rasa dia awesome gila. Bayangkan ko gigit daging tu terpercik air daging di dalam mulut!. Dengan empuknya lagi. =L

Aku ingat lagi last time makan benda alah ni dalam setahun yang lepas! Fortunately aku ada buat entry pasal tu. Review McDonalds GCB (klik aja. Tak payah nak new tab. Aku dah penat buat code automatik link kuar tab lain. Tengok betapa aku menyenangkan korang! Mana nak cari blogger baik cam gini).

Finally to all my readears, siapa2 yang KERJA dekat Mekdi tu hulur lah kupon sekeping dua. Berkat jugak gaji korang dapat tuh.

12 comments:

Fay said...

huwaaa. sedapnya. terliur aku tengok. tak dapat nak rasa lagi. kena tunggu gaji dulu nampaknya. =__=

Syira ITIK KEJ♥M said...

HAHAHAHAHAHAHAHA

sape2 yang keje mekdi? *terase2

btw best kan kan kannn tak sia2 kau beli.....

Raji and Yeen said...

huwaaaa yg first pun ak xmerasa
err GCB ye bkn ipad xD
huhu blikan smpan dlm frozen peti ais kau leh tak wzul? hahaha

WZulhilmi said...

@ Fay
tak it slow fay. ak pun amik masa lama jugak nk merasa benda nih. tapi jgn le lama sgt karang melepas!

@ Syira ITIK KEJ♥M
best lah. ak dr tahun lepas dh suka GCB nih. hahaha. Ehem. kupon mana???

@ Raji and Yeen
kat sana tak de mekdi halal kan? kesiannya. hahaha. weh aku rasa aku ngap dulu klu simpan utk ko. lama sgt nak baliknya!

Liyana Lunia. said...

*slurp slurp*

bunyi air liur lettew

napeace™ said...

T____________T Nakk !!

cEro said...

ini dugaan!!!!!
aku takkan terhasut dengan hasutan ko nk habiskan duit aku kat GCB.
(start enjin moto, pakai helmet, pecut ke McD berdekat...)

WZulhilmi said...

@ Liyana Lunia.
air liur mesti cecah ke lantai sampai slurp slurp begitu sekali.

@ napeace™
mari ke mekdi? u belanja. lol.

@cEro
Wakakah. tindakan refleks betul.

Nesa Wazir said...

omaigod~! nmpak sgt best >_<

Anonymous said...

STAR said

haha duit tiket tu ko perabis ke situ plak,esok kena cucuk lagi..

ps:bagus2 auto tab,u're the best la! (ni aku dh puji ni,wink2)

WZulhilmi said...

@Nesa Wazir
bkn nmpk je. tapi rasa pun sedap!!

@STAR
Tu lah kan. duit tu guna kelain pulak. lol

Aujinz said...

lapo tengok GCB wohh..