Monday, November 15, 2010

Surprise! Surprise! Surprise!

Wahahaha!!! Tajuk entry bukan kemain lagi macam ko tu Oprah nak bagi kereta sorang sebijik. Instead aku yang nak Oprah bagi aku kereta tu! Huh!

Korang ingat tak lagi entry pasal ni??

Ingat tak? Ingat tak?? Dimana dulu Starstruck ada mengumumkan nak bagi freebies dekat readers2 dia yang bertuah? Tapi time tu still tak decide cara apa yang aku nak buat supaya nak bagi kat korang2 ni sama ada dalam bentuk lucky draw ke buat slogan paling kreatif ke tapi yang pasti bukan contest. Kenapa bukan contest? Sebab this blog is too 'young' for that. Tapi maybe someday aku akan jugak buat contest. Maybe someday.  ^ ^ 


So what happened too StarStruck Freebies setelah SEBULAN (Lamanya!!) menghilangkan diri? Tak jadi ke?? postpone ke? Or ni just propaganda terbaru dari blog ni ke? LOL! Tak de lah. It's just matter of time. Sekarang dah ada sedikit time ni meh kita selesaikan benda ni right now jugak!! Wahahaha.

Lawa betul poster ni! =P

So remember the prizes???? Tak? Sah tak klik link yang aku bagi kat atas. Kantoi~~. Tak pelah, tak pelah supaya tak nampak muka ke'kantoi'an korang tu meh aku tunjuk lagi sekali.

Tada!!

Key chain beruk yang comel!!
You know what?? There will be no lucky draw, slogan kreatif and blah, blah, blah. Aku akan bagi terus je. And those lucky 3 winners are... 

Lalalalalala (excited tak??)

Tada!!

This print screen was taken on 14 November at 10.30PM.
So kepada tiga orang diatas, sila email kan your details seperti:

a) Nama
b) Alamat Kediaman

Dan hantarkan nya ke mycahana@yahoo.com

Tapi jangan ingat bila dah hantar semua details. Esok terus sampai! LOL! Btw thanks guys sebab rajin drop your komen dekat blog ni. Ni je lah mampu aku beri.

Siapa2 yang tak dapat Freebies ni jangan lah bermuram durja ye. Because there will be a second season of StarStruck Freebies!! LOL! Ingat drama apa. Maybe time tu kita buat ala2 lucky draw ok tak?? Just wait and see. Owh hadiah mesti kena lagi mantap dari yang ni. Adalah naik seringgit dua nilai dia. ^ ^

8 comments:

cEro said...

e eh?? nama aku..
maknanye....
AKU MENANG!!!!
YEAHH!!!!

maklumat diri akan diberi..
hohoho...

SyUhAdA said...

besnye..
thniah kpd yg menang~!!

wanie said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! menciii. sblm ni nama aku dalam carta num dua..skrg dh xde dlm snaraiii T____T wuwuwuwuwu...sbb aku bz xsempat nak komen blog ko mcm dluuuu :[

star said...

???
AKU DAPAT HADIAH!!!

Weh thank you very much for the award..eh freebies!Hehe laa,xsangka dpt,selama ni komen ikhlas je xharap pape pn..thanks again!really appreciate it WZ (^,^)
ps:pasni nk komen lg bykla,mana tau leh dpt lg LOL,kiddin' hehe..komen I jujur tau LOL lg

star said...

@star

alah part of my komen hilang T T ni mesti sbb ak salah ltk kod LOL..
xkire nak post gk..
??? -cubit pipi sendiri,reload page berulang kali-
....dan seterusnye hahaha
ps:perluka???

Nurul Huda Rahim said...

eh menyesal aku selalu kasi komen pakai akaun si fickry tuh ha. kalau tak mesti aku yg menang. kah kah kah.

F.I.C.K.R.Y said...

E'ehhh... rasa macam ader baca entry lepas ni hehehee..

Aku ingat balik laa!!!

Nanti aku add YM abang ekk...
Ngeeehehehee...

Meh aku tekan button 'like' kat sini weeeee~~~

Thanks banyak² =)

*Even tak sangka pulak boleh dapat...

Aku suke baca entry ko!

star said...

Weh setelah setahun ko bg keychain tuh,akhirnya aku dh pakai!LOL!pas raya haji tu,nk blk penang aku trus pasang kt kunci kete,kalo xmemanjang terlupa je..

Thanks ye,monyet tu jd penghilang stress aku ^^