Sunday, February 3, 2013

Perihal Header

Hai! *pura-pura amnesia pasal isu dah lama tak update blog*

Sebenarnya daripada tahun lepas (kedengaran sungguh lama padahal baru 1-2 bulan) beriya nak tukar header. Siap dah buat stage 1 screening process mana satu font nak guna. But since I'm busy liddat (at that time final exam etc.), aku senaraikan yang mana berkenan dulu. Nanti baru pilih. Tapi rasanya dah tau mana yang nak guna.  


Tapi macam biasa lah manusia kan, time periksa kemain dia banyak sangat benda tak berkaitan dengan silibus peperiksaan semua dia nak buat. Tapi bila dah free, ada masa lapang semua mula lah malas nak buat pula. Maka marilah  sama- sama memberi kata-kata semangat kata tak sabarnya nak tengok header baru dan sebagainya di bahagian komen ataupun di twidder..

Tapi kalau ikut hati mau aje taip dekat Word lepas tu besarkan font kepada 40 ke then print screen then save as picture then upload ke blog. Senang bukan? Tak perlu Photoshop semua.

Bapak gila pemalas ko!

3 comments:

Haryz Khairuddin said...

kebiasaannya time pekse memang kita rajin.. tapi yang x berkaitan dgn study la. huhu~

all the best for ur exams.

so, bayang header tu dah ada ke belum?? ke masih dalam bentuk kepulan asap? ;P

cinderella besar sikit je said...

Tak sabarnya nak tgok header baru.. sgt! hahaha... info ko lebey penting.. siyes~ :P

WZ said...

Haryz Khairuddin
ah! bayangan sudah ada. cuma nak diterjemahkan ke bentuk lukisan belum ada masa lagi. And I'm soo lazy right now.

cinderella besar sikit je
Thank you for your support! Hahaha. Nampak sgt kena paksa.