Saturday, January 19, 2013

Shodate #2

Oh hai, 

Bukan hendak membuat alasan cliche seperti. 'Saya tinggal dikampung maka coverage internet tidak selaju dipekan atau di bandar-bandar besar, maka saya tak boleh nak update blog selalu'. Tapi tu lah alasan yang terpaksa aku bagi sekarang! Pfttt~.

Part nak upload gambar paling kritikal sekali. Dia punya durasi, sangatlah lama macam kau nak submit poster untuk kempen kebersihan yang penuh gambar 600 megapixel walhal berat dia kurang 300kb pun. Terbantut rasanya nak menaip. Ke anda semua sanggup membaca 7 perenggan berisi bebelan tanpa gambar? Mahu? Mahu?

Tapi aku akan cuba sedaya upaya update ok. Gambar tu aku try compresskan sekecil yang boleh. Sembangat tak? Jadi, sila lah hargai usaha blogger picisan ini. lol.

3 comments:

star said...

just text is fine with me...as long as updated!hahaha

cEro said...

Aku tau perasaan nak upload gambar payah tu...
Aku pon alami masalah yg sama, walupun duduk tgh bandar..thehehehe

WZ said...

star
are you sure. sbb i do tend to write a lot. Eh jap bukan ke ko dulu yg komplen tak cukup gamabr dkt entry??

cero
Bandar apa yg ko tinggal ni?