Monday, February 4, 2013

Shodate #3

Disebabkan ada masa terluang banyak sangat, aku sempat lah buat satu list sendiri apa makanan yang teringin nak buat time cuti. Tengok lah, ni baru tiga belum senarai lagi 27 lagi. Since setiap hari ada saja benda nak rasa. Dasar lidah puaka.

Gambar-gambar adalah ehsan daripada Google.

Western betul kan selera, well ni lah bahana apabila sudah 7 tahun tinggal di New York. *krik krik krik*

On the side note perasan tak resepi-resepi ni semua highly cost. Dah lah ko tak de sumber pendapatan yang tetap lagi. Mana nak korek duit? I hate this kinda situation. Tapi bila orang tu dah banyak duit, masa pula dia tak cukup. Jadi macam mana ni? But put that aside, I'll try my best to korek-korek and simpan that duit and try this menu by myself. And of course kalau menjadi akan dikepochi kan diblog dan di laman-laman sosial yang lain. 

P/s: Tau tak the urge nak delete bila aku tengok gambar tu. Sungguh amatur. Dengan frame hitamnya.

2 comments:

cEro said...

Hahaha, angan-angan adalah permulaan kepada kejayaan..
So, sila berangan makanan byk2 lagi yek..hehehhe

WZ said...

Ni bukan angan2 ni adalah lbih kepada misi! hahaha.