Friday, November 25, 2011

Lirik Misteri

Kalau korang pernah dengar atau tak lagu ni itu tak menjadi persoalannya sekarang. Yang penting sekarang adalah pada lirik lagu ni.  This is what you have to do before listening to this song.

Step 1 : Get yourself an ear bud and clean your ears as clean as possible. Ear bud kalau boleh 100% cotton supaya telinga anda tidak mudah cedera.

Step 2 : Dengar guna earphone. (strongly suggest) Kalau takde guna speaker pun boley.

Step 3 : Hanya fokus pada saat 0:00 hingga 0:06 SAHAJA! Kalau nak dengar full song dengar lain kali. Sekarang fokus tang tu je.

Step 4: Klik button play.



***************************************************************************************************************

Aku nak tanya lah kan. English aku ni teruk sangat ke sampai tak boleh paham apa yang dia sebut? Or is it some kind of other language?

Well done noisy boy ai why a langsai deman Jay ara.
Ya ga ooo! KL

Aku rasa ni mesti campuran Bahasa Inggeris dengan Africa.

Song : Iyaz- Solo

6 comments:

cinderella gemuk said...

ak pun dgr menda yg sama gak..! hahaha.. tapi ak rasa kes ni mcm lagu snsd di englishkan tapi actually dowang nyanyi dlm korea... get it?? ok,tu je.. overall,dowang ta bersalah~

Yui Light said...

hahhahahaha! apekebende nye tu dia cakap? lol xD

but the song is quite nice!

Yui Light said...

Aku rasa kan...tu bahasa african kot. Teringat macam ade bunyi-bunyi orang nigerian cakap. Kehkehkeh

Kiheee said...

IDK.. haha. and first sec, ak dengaq mcm dia tgh dok mengeja pon ada.. aaha

fay said...

aku rasa tu alien language.

WZ said...

Seee! semua blur. lol.