Wednesday, November 9, 2011

*Lambai-Lambai Tangan*

Excuse me sebab lama tak hapdate. Lagi-lagi bila dah ada dekat rumah ni. Banyaaaaak keje nak kena buat   sampai sedar. 'eh? dah malam!' *gonyoh-gonyoh mata*  lepas tu internet pulak macam grandma tua bertongkat pun lagi laju jalan gamaknya. Lepas tu tnegok blog list kemain semua dok hapdate berdozen entry aku tak baca lagi. Habislah, habislah semua nanti kata aku sombong lepas nih. Sobs sobs. =( But have no worries malam ni   akan bertolak semula ke kampus so akan khatam baca semuanya entry nanti. HA HA HA HA. (gelak takde motif).

Kengkonon nak letak gambar sup tulang dekat sini. Tapi malas betul rasanya nak amik handphone dekat atas peti ais. So korang imagine lah sendiri ye. 

 *Gambar Sup Tulang*

Ok bye.

{UPDATE}

Kemain semua macam tak puas hati bila tak letak gambar sup tulang tu. Ni haa aku upload kan.

Hadapkan! HADAPKAN!!! *jegil mata*

7 comments:

YOUsoF said...

*Geleng² kepala tanda tak puas hati sebab entri tak disertakan gambar sup tulang... ;D

wanie said...

kejam entri ni.

Fay said...

*imejin gambar beef stick*

Umie Artoqiemie said...

haaaa. baru nak apdet..
aduhh sup tulang, sodapnya..

cEro said...

wahai WZ,
kita bertemu lagi di alam blog..
slalu duk nampak dlm twitter je..hehhee

Yui Light said...

*lambai-lambai tangan balik*

aku pun baru update entry semalam...ni tgh baca entry2 lama korang la ni...kahkahkah

ayumiyoshida said...

hahahahah. aku nampak kalori lemak kolestrol bertimbun dekat entry ni. kehkehkeh