Sunday, November 20, 2011

5 Random Things #11

Rasanya selang beberapa dari entry ni ada entry pasal randam things nombor 10 punya kan? Nampak lah sangat sekarang ni tak berapa nak berupdate blog. Macam mana nak kaya kalau macam ni?? Haisssh~~ *mengeluh panjang*

#1 Macam biasa hari ni round-round satu Jusco untuk hilangkan stress study yang seminggu tu (weak excuses) and then suddenly ternampak satu kedai yang macam tak familiar betul kedudukan dia dekat situ. Hurmmm! Sah-sah lah kedai baru bukak. Then terus try beli satu nak rasa. 

T'Blooger  chocolate milk tea.  
Padahal sebelum tu dah beli coolblg Oreo dah. dasar 3 perut betul. Ok, ok sebenarnya kawan yang beli tapi dia tak boleh habiskan so dapat kat aku. Kedai ni macam Coolblog/Each A Cup jugak tapi almost semua drinks dia ada teh dalam dia. Kengkonon tu lah yang membezakan dia dengan yang lain. Kesimpulannya rasa air yang aku order tu 80% rasa tea 20% rasa coklat. So far taste dia ok lah. Ke aku ni memang hadap je semua benda boleh masuk perut?

On the side note apsal semua air-ais blender ni kena letak kata akar blog diakhirnya? Pelik betul. Nak kata ada blog takde pun.

#2 Masuk-masuk bilik terus nampak nota atas meja study jadi macam ni.


I'm sooo sad. Atap bumbung bilik bocor then terpercik kena nota. Tau lah printer saya bukan jet laser print punya. T__T

#3 Esok malam adalah my ever first mock interview. Hati ini mula tidak tenteram. Bila teringat interview ni mula teringat aksi peserta gaduh dalm cerita Donald Trump yang "The Apprentice" tu. Patut ke mulut kena lantang dan ganas sebegitu rupa melawan 6 candidates yang lain? LOL! But most important wish me goodluck ok.

#4 Dah rasa Pizza Hut Ultimate 7 Cheese Pizza and the taste was like...

Camera handphone time ni berkabus pulak kan, sedih betul.  Tapi korang bayangkan je lah tu special effect dari adobe photoshop professional edition.  
totally plain. Haha. What do you expect from cheese right? Better lagi kalau order yang normal set pizza punya. *kecewa*

#5 Running Man is the best variety show on Earth!.. yet. 

5 comments:

cinderella gemuk said...

1.bersimpati nota besepai.. siyes~
2.efek gamba cam real je.. haha.. (seb baik ta order pizza tu aritu.. huhu)
3.u make me laugh.. tanx~

Elie Lily said...

haha! running man? igtkan lelaki takde yang layan cite running man!hehe

p/s: part nota kena air tu comel, tapi kesian jugak..hee

Kiheee said...

rm is the best. okay kalau xbest tadak la aku mensepam kat TL twitter. HAHA

Fay said...

1. sebenarnya asalkan makanan kau memang boleh hadap punya.
2. sabo je la.
3. interview macam mana?
4. fikir dua kali kalau nak order pizza ni.
5. agree with u.

:)

ayumiyoshida said...

haha. efek misteri pizza. teringat masa year 2 kelas english for medical and tech buat interview punya la ngeri terabur semua. tapi sekali interview tu baik je. dan next sem aku akan menghadapi JPA punya interview. yang real punya untuk posting. sangat takut hokey