Monday, November 14, 2011

Day 8 - A Song That Describes You

Kah kah kah. woi lama gila tinggal benda alah ni. Memang dipandang sepi betul! Kan aku dah kata dulu memang sampai akhir tahun pun tak siap-saip. Memang dasar suka buat kerja bertangguh sungguh. Tapi boleh je sebenarnya kalau aku macam ala-ala buat lupa eh? Bila masa pulak aku ada buat challenge nih? Lepas tu delete semua entry berkaitan *evil smirk*  Tapi memandangkan tak nak pupuk sifat mazmumah iaitu suka buat kerja bertangguh aku buat je lah. Lagi pun ada lagi... WOI 6 HARI LAGI! T___T.

So this time around dia nak lagu yang kalau terdengar akan wajib menjerit "weh ni aku nih aku!" *sambil menujah-nujah jari ke screen lag* LOL! Jadi scroll punya scroll dekat playlist lagi. Adalah dalam 7-8 kali sebab tak jumpa pun satu yang sesuai. So aku amik yang hampir-hampir lah ek.

#OneRepublic -Stop And Stare


"Stop and stare. I think I'm moving but I go nowhere"
Thats it! Jumpa lagi untuk esaimen ke sembilan! Gamaknya lagi 5 dekad kut baru siap challenge ni.

9 comments:

♥KellY Eun♥ said...

kekeke. berusaha2!!. nasib baik 14hari. kalau challange 30 hari??? kekeke >_<

Elie Lily said...

selamat maju jaya WZ! :D

Fay said...

aku pun harus buat2 lupa pasal benda alah challenge ni. -.-"

YOUsoF said...

At least kau berani bagi cabaran pada diri sendiri!!


Lama tak layan lagu ni, mantap!

Kiheee said...

yey aku suka lagu ni.! okay babaii..

Yui Light said...

Lama tak layan lagu ni...lawak pun ada...stop and stare!!!!!!! hahahhaha xD

Saiazuan said...

there is lots of songs that can describe me

WZ said...

Eh korang ni tak fokus ke tang lyric aku tulis tu. pfft!~~

cinderella gemuk said...

kalau lirik yg kau tulis tu... maknanya kau berangan ko da jalan tapi menanya ko tak g memane pun.. eh???