Sunday, November 25, 2012

Shodate

I know, I know, I have been a lazy bum by not updating any entry this past few days. Walaupun minggu lepas dah plan nak buat sikit makeover dengan blog ni. Sikit saje, nak tukar header je pun. Nothing's much. The first draft dah siap. I mean the idea on how the header will looks like. Nak tengok sedikit sneak peek tak? You know how I love teasing you guys.

*krik krik krik* 

Ok fine.

So the next step is to translate it into JPEG file aka membuat di Photoshop. Zzzzz. Tau tak dia punya semangat nak buat tapi last-last tergendala sebab well, hurmmm... I'm procrastinating a little bit.

Padahal tengaok The Mentalist/Castle macam esok tiada lagi. Siap pukul 3 pagi pun masih lagi tengok padahal pukul 10 sebelum tu dah janji dekat diri sendiri kata satu episod je lagi lepas tu start buat kerja. I'm soo mad. Ye,s at you. *tunjuk diri sendiri*   

Well, don't blame me. Blame the dramas. The are all evils!! Kah kah! Mengarut sungguh. *tampar*

 Now lets get the work done! See you soon with a new stuff in a future. Hehehe.


Ok! ok, header first! header!.

5 comments:

Nesa Wazir said...

blame them all! hahaha

wah, new header ya. x sbr nk tgk!*lompat2 dgn eksaited xD

Kiheee said...

Nasib baik ko xletak... aku blame kihee sebab dia supply the mentalist.

But Mentalist is addictive kut. *hands up*

WZ said...

nesa
kah kah. header tu simple saje. kau buat komen mcm tu aku serba salah pula karang. mcm header tu gempak aje. lol

kihee
Ak sepatutnya tulis mcm tu kan?

Yui Light said...

At least kau ada shodate, aku haram satu update pun takda...kahkahkah xD

cEro said...

Hahaha, kdg2 shodate ko tak berapa nk shodate sgtt...hahaha