Monday, November 12, 2012

Hai!

*Keluar dari lif*

Dia macam ni (tiba-tiba), sekarang ni boleh nampak tahu pattern bila blog ni update. Mula-mula macam banyak betul benda yang nak ditulis. So mulalah 2-3 hari berturut-turut adalah ceritanya. Then suddenly, BAM! seminggu diam. Dia macam kau ada secret operation macam spy, kena pergi lokasi-lokasi luar negara sebab tu tak sempat update blog. Sounds more like agensi spy yang low-budget sebab tak provide smartphone dekat pekerja dia. =(

Tapi ada jugak kengkadang aku update dekat Fans Page tu. Sebenarnya ak tak suka guna term Fans tu sebab kau (maksudnya aku lah bukan korang) siapa? Berlagak celebrity lah konon tapi apa output produk pun takde. Let's just say it as Friend Page. Tapi harommm!! Post dekat sana takde sapa pun reply. Harap aje ada seratus lebih likes. Aku merajuk! Tak mau dah post status kat sana dah. Nak letak link baru aje. (immature betei).

Tapi kadang-kadang bukan tak nak tulis cuma tak de isi menarik, teringin jugak nak tulis tajuk macam 'Menghadiri Majlis Perasmian Buku XXXX' ataupun 'Merasa Hidangan Terbaru Daripada XXXX' ataupun 'Secara Rasminya Saya Ialah Duta Coolblog!'.


Eh! Semua orang ada hak untuk ada impian what! Walaupun macam impossible. Humpph. Tapi disebabkan kelakuan menghapdate yang asyik seminggu on and off saja, dengan ini aku kasi lah something untuk tebus balik; 

*Berdiri ala-al Oprah*

Lepas dah berbincang-bincang dengan syarikat beverage kegemaran aku, you guys can get free Starbucks!! 


Free lah woi free! Onggile (orang gila) aje tak pergi redeem. 

10 comments:

Farah Zahid said...

merepek kau boleh tahan ek.. sebab musim bulan mengambang ke, musim tengkujuh?
:P

WZ said...

CEPATNYA KOMEN!!!

terasanya kata ittew merepek =(

Farah Zahid said...

aloh.. gurau aje pun... kalo tak, tak meriah le... huhu... -.-"

Nesa Wazir said...

haha..biaselah 2. update jrg2.. ala likes pn oke la 2. jgn la mrajuk :P

WZ said...

farah
kah kah! mcm lah ak nk terasa. akpun saje lah nk meriahkan suasana klu tak xde lah ko komen 2x kan. =P

nesa
say sudah tawar hati dgn FB. sobs sobs.

Farah Zahid said...

kau memang.. selalu nak meriah..
tapi bila aku mention kau kat twitter, kau buat x tahu je ek...

WZ said...

Eh? mana ada lah. ak ada reoly balik lah. I'm soo peramah liddat. unless klu ada tweet ko yg mcm tak tau nk jwb apa ak tak reply lah. =)

Farah Zahid said...

saje je nyakat kau.. kalo tak, tak meriah la kotak komen ni kan..
ngeh ngeh...

blog-tips-kurus said...

maknanya Senin depan baru update yek? sila cepatkan proses update. ada orang dah jatuh SUKA dgn blog ni. ehem! ;)

WZ said...

Farah
kah kah. org tngk wow! ada 10++ komen. tgk2 org yg sama tak sedar diri boleh aje guna medium lain utk berkomunkasi. =(

blog-tips-kurus
Haa! klu mcm tu jemputlah dtg selalu. Buahahah.
btw sy tak de lah gemuk sgt. Huwaaa!! =(