Thursday, May 30, 2013

Shodate #n-th

Senanya nak cerita pasal PERFUME. Tapi tahankan diri dulu bagi laluan dekat entry biasa-biasa dulu na. Macam biasa topik pertama nak cerita ialah pasal poll dekat entry ni. Dimana aku berasa sangat gusar kenapa result perlu sampai 3 benda nak seri? Come on guys! Aku dah bagi kebebasan hakiki untuk vote berjuta-juta kali. Keep on voting your favs. Kalau masih lagi seri lagi gamaknya kena 'Cat cilot at at' ler lepas ni.

Dan esok adalah hari terakhir berkerja sementara di Butik *tuuut*. Banyak perkara dan pengalaman yang dapat dikutip. Tapi aku tak akan story benda tu dalam entri ni lagi. Tunggu the right moment.

Ok that's it for now. Ringkas bukan? Dasar pemalas. 

3 comments:

Cikya said...

dah vote juta juta kali..
hahah!

Miss Ayien said...

Memang sengaja vote bagi seri. dengan harapan WZ buat semua entry yang telah disenaraikan hehehehe...

WZ said...

Eh! kuang hajonya korang buat mcm tu.