Thursday, May 16, 2013

Hak Anda Telah Dikembalikan

So here is a quick update. Disebabkan rasanya dah lama tak ada entry yang ada berunsurkan undi-undi ni, so this time around aku nak buat satu. So here we go.

Jadi setelah berdozen-dozen kali hak anda sebagai pembaca telah dicabuli dengan WZ sering meletakkan ayat 'Peduli apa aku' atau 'Blog aku, peduli lah nak tulis apa' dalam setiap entry kebelakangan ini. Maka kali ini beta ehem! aku memberi satu peluang keemasan untuk anda semua untuk menentukan halatuju satu entry yang akan dipublish pada masa hadapan. WOW! Peluang ini adalah rare habaq hang!

VOTE SEKARANG!

Jadi peti undian akan dibuka sehingga akhir bulan ini. Sebab nanti kalau buka seminggu takut-takut syok sendiri *krik krik krik* lepas tu senyap-senyap delete entry ni umpama macam tak pernah wujud. Daaaaan! paling penting sekali undian adalah unlimited. Undilah sampai lobam. Ayuh! Laksanakan tanggungjawab anda terhadap blog ini. Saya sudahi dengan ucapan terima kasih.

4 comments:

star said...

perfume tu ko undi sendiri ke?lol!

Liyana Lunia. said...

DAH UNDI DAH UNDI WOI

Cikya said...

Tips memikat bakal mertua ada WZ?

haa...

WZ said...

elda
tbh aku pun terkojut ada org undi senanya PERFUME tu.

Liyana
Thanks!Tak sangka blogger terkenal dtg bolow kitew. kah kah

Cikya
takde.harap maklum. sy belum menikah lagi.