Sunday, October 21, 2012

Sinar Mentari Muncul, Rangkaian Mcflurry Kembali Meriah!

Gempar!!! Baru sahaja menerima gambar ini beberapa jam yang lepas.





'Adakah ini benar?? Is this coming from Malaysian? Are you sure? Bukan 9Gag ni?' Itulah persoalan-persoalan yang muncul apabila melihat gambar tersebut. Tetapi memandangkan sumber tersebut adalah sumber yang boleh dipercayai, peratusan untuk ditipu sangat sedikit.

Thus, I'm checking their official fan page for more confirmation. Make betul lah. BETUL LAH! Ini adalah senarai produk terbaru bagi rangkaian Mcflurry di Malaysia. 



1. Coffee with Oreo Cookies (Sundae/Mcflurry)
2. Milo Supreme (Mcflurry)
Apa yang penting disini ialah option nombor 2 ye. Milo. My second guilty pleasure after Horlicks. Gamaknya lepas aku hantar (bukan spamming) suggestion Milo sebagai perisa seterusnya untuk McFlurry ditambah pulak dengan pihak management yang tersedar dari lena dibuai mimpi berkenaan dengan kadar prestasi penjualan yang semakin merundum daripada both flavours (looking at Groovy Flop Lime and Kellog's Corn Flop right now), akhirnya mereka keluarkan juga MILO. And surprisingly Coffee+Oreo. Jarang ye keluar 2 sekaligus. But well not that I'm complaining.

And since I'm not a big fans of Coffee, thus I will ignore that flavour for a while. Yang penting sekarang ialah Milo. Diulangi Milo!

Wait for my official review ya.

P/s: Thanks Wanie for the tips

2 comments:

Kiheee said...

Aku dapat rasa ko tengah mengelupur depan PC. Hahaha. Lol.

Coffee?! allaaa i dont like coffee. tapi bila start nih? aku pergi semalam tader lagi pun *raise eyebrows*

Otw balik kg nnt bleh drive tru. Hikhik.

wanie said...

auwww. so sweet gambar yang 1st tu :P hihi tadi aku nak singgah beli, tapi masa tu nak bergegas balik rumah cepat :(


make sure nak rasa semuaaa flavour baru ni! hihi nanti menyesal~