Wednesday, September 19, 2012

Sepatah Dua Kata. Is This The End?

For those who have been asking, where the hell am I doing right now? Here you are.


Selain makan tanpa henti sambil sdaya upaya menghapiskan stok Jdorama yang rasanya macam banyak gila, I'm also busy updating the other blog. Ehem ehem *cetuskan kemarahan pembaca blog*. Ayat yang terakhir tu macam 'bagaikan mendapat madu sepah dibuang' bukan? 

Ah! You know what I am trying my best gila-gila nak habiskan 1 Litre of Tears sebab konon-konon nak buat review kan pasal cerita ni. But I can't. Disebabkan aku hanya menonton drama masa makan sahaja (which very bad. Kids don't do this at home.) which is a very bad choice kalau menonton drama yang akan menyebabkan air mata menjadi semurah-semurahnya. 

Siapa nak lapkan air mata time tangan penuh sambal?
Siapa nak makan kalau air mata masuk ke nasi at the end jadi sup ayam?
Siapa nak bertanggungjawab kalau hidung tersumbat lantas menyebabkan tunas rasa tidak berfungsi?

Siapa? Siapa? Siapa?

Tapi dah Episode 8 you know. 3 lagi wei 3 lagi! Mohon beri sokongan dengan membuat trending di Twitter dengan hashtag #WZ1LiterTears<3 nbsp="nbsp">

Thanks for reading this! Will be back with much more high quality standard entry. And yes, this is not the end. Kah kah kah.



4 comments:

cEro said...

Aku selalu layan series sebelum tido..
Paling kurang satu sebelum tido..
Tapi paling banyak, lapan, sampai tak wujud dah perkataan tido..hehehe

ayumiyoshida said...

Weh laptop kita sama ah laptop kita sama! Lol komen tak ada kena mengena. Bedeway tgk 1littre of tears memalam esok pagi bengkak teruk la mata. Pi simpan sudu dalam freezer cepat, buh kat mata buat eye mask.

star said...

saya tunggu,sila buat aktiviti menarik utk dikongsi dlm blog ni haha,gosip U pun bole =P

WZ said...

cero
8 episode?? maknanya 8 jam? are u a nocturnal or something?

ayumi
sini takde freezer. =(

elda
there is noo such things as gosip U in here! *jeling2 ke tepi*