Wednesday, September 12, 2012

Gotye & Kimbra, Siapa Sebenarnya Yang 'Somebody That I Used To Know'?

Tahu! tahu. Lagu ni beraaaaabad lamanya. Sampaikan dah boleh masuk 'Koleksi Hits 2011' Tapi nak juga luahkan since it bothering me much. Luahan pendapat macam tu. Kah kah! -_-


Bagi aku lagu ni ada 2 point of view dalam dia. Satu dari pihak lelaki which is dominate like 90 percent of the song, dan satu lagi dari pihak perempuan. Sekarang mari kita lihat point of view bagi pihak lelaki dulu........

Ingin baca lebih lagi? Go to this blog instead. Pour Me Music

This is actually my other so called projects this couple of weeks. Hari-hari pikir macam nak buat ke tak nak nak buat ke tak nak. Ada ke yang baca? Tak pe kalau nak handle dua blog dalam satu-satu masa. But you know what? I follow my guts and do what I want to do. 

It is not fair kalau fikirkan reader untuk blog ni mostly are more towards to foods and personal life (membebel) then suddenly ko tetiba end up update benda yang macam tak kena gaya/awkward. I mean when you focus on too much things at this blog, dia dah macam hilang identiti. So this is it, no more music related updates dekat blog ni lagi. Biarlah nampak macam membebel sorang-sorang dekat 'gua' satu lagi tu, janji puas. 

4 comments:

star said...

saya lg suka baca bebelan kamu,silalah buat segmen luahan perasaan dlm bentuk entri banyak2 lagi ye
ps: blog tu kena dpt jemputan baru boleh bukak,haha kelas sungguh!

WZ said...

kah kah. jemputan VIP ok. lol. dah unprivate dh. so jemputlah singgah. maaf atas segala kesulitan yang dihadapi.

cikya lah said...

Oh, WZ.

You are somebody that I used to know.

whatever. It Is.
Kbai.

WZ said...

oh! ok.