Monday, August 15, 2011

Day 5 - A Song That You Can Dance To

Tajuk memang duniawi betul lagi-lagi di Bulan Ramadhan yang mulia. Macam idea licik unsur-unsur barat suruh bagi leka. Ke ahli Illuminati yang buat challenge ni lepas tu tau aku nak buat time puasa so dia buat tajuk ni. Licik betul. Kah kah kah. #sarcasm

Ok kembali ke topik sebenar. So aku defined 'Dance' dekat tajuk tu adalah sebagai "Mampu mengerakkan sistem motor bahu secara tiba-tiba tanpa menerima sebarang signal daripada otak. Dalam bahasa mudah 'Tindakan Refleks'." Hamik ko aku bagi definasi lengkap terus. Tak payah nak kias-kias sopan konon bagai. So mostly lagu yang selalu bagi menepati definasi dekat atas (for me lah) selalunya dari genre pop atau electropop. Tak kan lah lagu slow R&B tu ko nak joget? Tu buang tebiat namanya.

Sebenarnya lagu yang banyak tapi seperti biasa dia nak satu je. So aku hambik yang paling latest latest latest punya lah. 


Jangan banyak komplen. Just dance. I mean move your shoulders. 

'Bara Mr Simple Simple ketanun ketanun ketanun machum' *gerak-gerak tangan* 

13 comments:

ayumiyoshida said...

haha. tak boleh tahan dia punya lirik tu. haha. kurang sikit lompat2 gerak2 bln pose ni yek,. nti haus, hahaha

'Izzati said...

naughty naughty im mr simple. hahaha. aku menari sekali.

Elie Lily said...

joget sket WZ! hahha

Lisa N.Yusof said...

halamak, uitm block, xleh tgok lagu ape..
t ptg singgah lagi~ hee

Yui_Wani said...

Patut la kecoh2 kat twitter...ahahahhahahaa XD

wanie said...

because you naughty naughty, hey mr simple!

alright, alright, ALRIGHT!

*tet tet tet tet tet tet! (bunyi techno)

wkakakaka!

namaakulynn said...

mr.simple.likelikelike. ;)

napeace™ said...

Hahaha macam lawak lak 'ketanun ketanun machum' tu.

*bayangkan WZ menari macam Suju*

dylla fadzil 小草莓 said...

ohhh sujuuuu (pengsan)

lilypelangi said...

suju ! suju ! suju !

lilypelangi said...

suju ! suju ! :D

laskar pelangi said...

rasa nak terjoget plak dah^^

cEro said...

kalo aku kan....

lagu MJ's Beat it...

setiap kali dengaq, mesti goyang2 paling kurang kaki..heheh