Thursday, August 23, 2012

Yet Another Mcflurry Crisis

A couple of hours ago, a reliable source aka 'Kepochi 1' just tweeted me with a very worrying information. A new line of Mcflurry has arrived!!! *Bunyi petir*

The soon-to-be-flop this new Mcflurry flavour was called;


Seperti biasa, persoalan paling ketara sekali bila a new line of flavour of Mcflurry dikeluarkan. Adakah Horlicks Mcflurry (Or known as Elixir of Awesomeness and Youth) still lagi dijual???!! Is this the end of this great flavour? *gigit bibir*

Sebab sebelum ni another flop flavour such as Sabun Axion Lime. Chocolate/Strawberry not-so-famous Milkshake and Top Choc dah menguasai kaunter Desserts. So at least mesti dia akan remove satu perisa nak bagi ruang dekat perisa baru, unless perisa baru tu sebenarnya bahan-bahan dia sama macam Milkshake  just cuma yang baru ni dia just campur-campur macam tu dan letak corn flakes tu dekat atas. Then, it should not be a big problem.


Marilah kita berdoa agar Horlicks Mcflurry masih ada lagi dikaunter-kaunter Desserts Mcdonalds. =')

P/s: RIP Chicken Foldover

Flop = Fail, Failure

*UPDATE*

It is confirm. Tiada lagi Horlick Mcflurry. RIP. =( Now bring back Oreo or else!

3 comments:

star said...

kahkahkah!krisisla sgt!u should totally get a professional job as mekdi desert reviewer! XD

wanie said...

hai. 'kepochi 1' tu saya ke? kahkahkah! cis.

:P

WZ said...

elda
Aww~ thanks for the compliment. I'm soo flattered. kah kah kah

wani
Shhh!