Saturday, December 31, 2011

Shodate #3 (Final)

I do have a confession to make. Start from tarikh akhir aku post entry, tu lah time yang paling last aku bukak blog. Nak kata busy sangat, rasanya boleh jugk menyelit-nyelit beberapa nak update kalau nak. Tapi tu lah, I guess other social networking macam lagi interesting at this moment. But still my passion of writing still not faded away. Cuma problem sekarang ni mana nak cari sumber nak tangkap gambar. A handphone with only 3 megapixel with no flash is not a good option. Bukan tak bersyukur ke apa at least ada juga function camera kan tapi kalau ada flash option tu pun jadilah walau 3 megapixel pun. Tapi at this moment hidup lah dengan apa yang ada. =)

Well 2012 is just around the corner, bukan kata corner je ni memang lagi beberapa tapak ni nak sampai. And I really hope this new year is not gonna wasted just like these past years. More great moments too!^^. Happy new years guys. Have a bless year! 

4 comments:

Nesa Wazir said...

hapy new year WZ!

ayumiyoshida said...

heyya bro! happy new year!!!

its just another day for me but yeah hopefully your 2012 gonna be more exiting, amazing and blissful.

and yeah may you be blessed. :D

lotsa love,

your gorgeous band(?)mate, jiarul
ngiahahaha

Yui Light said...

Phone aku pun sama 3 megapixel ja. wuwuuu

Aku dah rasa malas nak blogging tapi malas je la...bukan nak matikan terus blog tu.

Anyway, happy new year jugak! ^^

Anonymous said...

hey inche.. sile2 lah rajin meng'update' blog anda nih. sekian. mekaseh.