Monday, December 19, 2011

Shodate #2

Enough with all the ranting about educational stuff. Kalau tiap-tiap entry nak mention benda-benda tu pun bukan boleh siap sendiri kan? Oh last entry ada 1 comment received. Kah kah epic betul. = ="

By the way sekarang dekat panggung tengah hot cerita Mission Impossible right? Mostly respon semua kata best, tapi bagi aku sekali tak tengok cerita tu selagi tu lah tak puas hati. Tapi hati ni memang nak membuak-buak nak pegi tengok. Owh! Plus! Sherlock Holmes Part II pun dh kuar jugak kan. Gosh! Gila dulu sanggup pinjam buku tebal Sherlock Holmes ni kat sekolah tapi lepas tu tengok dalam dia Bahasa Indonesia. Stress!!! 

P/s: Beriya dah berdiri tepi jalan tunggu bas nak berenti. Last-last syupppp~~ berlalu pergi. Mengong! 

3 comments:

Fay said...

kesimpulan tak pergi tengok la?

ayumiyoshida said...

kesimpulan macam tak pergi. tak apalah pergi sedut dengan orang nanti

Yui Light said...

lohhhh apesal lak? alaaaaaaa