Thursday, December 15, 2011

Ehem!

Bila ko nak order sirap limau tapi tak perasan mulut ko tersebut limau ais lepas tu bila dah siap bungkus baru perasan, tu lah petanda hidup akhir semester yang hura hara busy dengan semua kerja dah datang menjelma. Tapi apsal ko still acting cool padahal due date projek semua makin hampir? 


*WZ_makanDoubleBurgerSpecial01.jpg*

7 comments:

wanie said...

HAI ADELE!


nak cakap dia pegi mekdi lettewwww~

Elie Lily said...

gigih! hehe!

belanjalah jugak elie makan Double Cheese burger! :p

Fay said...

ok lah kau cool. kalau aku serius rasa nak hempas-hempas keyboard agaknya.


sedapnya burger.

Nesa Wazir said...

hehe..gud luck WZ..dah akhir2 sem ni sume kelam kabut~

ayumiyoshida said...

hahaha patut jarang nampak kau bertandang dekat twitter kehkeh

KentangGoreng said...

must relax, dont gelabah gelabah maaa~

Yui Light said...

Fikiran ke tempat lain lattewwww~