Saturday, May 21, 2011

5 Random Things

Honey Honey Baby 
Honey Honey Baby
Honey Honey ne sarang

#1 I guess that will be the bad choice to choose as the alarm sound for my morning call. Konon2 nak try benda yang baru dengan pilih lagu bernada last2 berakhir ko tido balik sebab bunyi-dia-terlalu-romantik-dan- syahdu. Bunyi yang tipikal loceng jugak yang still efektif aku rasa. 

P/s : Why use Korean? My phone is LG btw dan aku sangat malas nak masukkan lagu2 dlm handphone so instead I'm using the provided songs.


#2 Aku benci bau dalam kereta. Lagi2 yang baru beli. Bau dia macam bau udara yang terperap selama 100 seratus tahun kemudian dilepaskan secara mendadak di dalam kereta. That's gonna make me puke.  And to make it worse when you put fragrance in it. Lagi2 Ambi Pure perasa Lemon. *Bukak tingkap!* 

#3 Can't stop listening to Hea Young Saeng "Let It Go". Like seriously. Dengan suara Hyuna yang bising tapi sedap. It's a perfect chemistry! What do I think about his voice?

V



#4 I know, I know we should always think positive. Tapi kepala ni dok pikir something worst pasal amik lesen nanti. "Macam mana kalau kereta termasuk divider?" atau "Macam mana kalau dapat pak cik perengus sebagai tutor?" atau "What if the car suddenly stop at the traffic lights?" dan "Apa nak buat kalau ada biawak melintas tengah jalan? Should stop or speed up?" I think I'm being a paranoid here. = ="

#5 It's my birthday today. So please bare with me.

17 comments:

HaikaL ZaHaRi said...

selamat birthday lah !

sarah zulk said...

hepi bestday! things #4 tu, gud luck.. once u try, u'll love it.. =) btw, the cake do make me feel hungry.. haha..

Su-Yatie said...

selamat hari jadi!!!

WZulhilmi said...

@ HaikaL ZaHaRi
Tu aje? toki toki x de? Muahaha thanks btw.

@ sarah zulk
owh that the good thing actually, klu dh biasa mmg best rasa nk kluar je setiap hari. hahaha

@Su-Yatie
thanks! ^^

'Izzati said...

#1 aku pernah letak lagu korea jugak. xingat lagu apa tapi ended up aku tak terjaga langsung.. rasa macam mimpi ada la.. sbb bangun2 pagi tgk oiit dah terlambat pastu lagu alarm tu kept playing in my head.. nampak sangat la.

#2 aku suka bau kereta baru beli. ko unique.. kahkah

#3 tak dengaq lagi. bek aku dengaq skang jugak.

#4 heey where is mr confident in you?? kamon kamon.. go go!

#5 happpy birthday! err belated birthday?? semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dalam lindungannya.. ameen.

WZulhilmi said...

@'Izzati
#4 So that mean I should speed up kalau ada biawak depan mata?

WZulhilmi said...

@'Izzati
#4 So that mean I should speed up kalau ada biawak depan mata?

ayumiyoshida said...

yo meynnn..!! besday ko ke arini. ohh happy birthday to you lah! semoga di bawah rahmat selalu!

Sangil chukka hae~!

oh ye letak lagu honey honey mmg la tak bangun sebab honey honey sekalian masuk dalam mimpi lalu rasa macam di belai belai je kan? haha

and gud luck for ur kereta!

khairunnisa ♥ said...

Selamat Hari Lahir ^_^ moga selamat dunia dan akhirat. Amin.

Fay said...

1. Aku selalu guna lagu korea, tapi selalunya aku memang ended up x terjaga langsung sebab alarm tu bermain-main dalam mimpi aku. huhu. =_=

2. Selalunya bau kereta lama yg ada bau2 pelik ni. patut sembur dengan febreeze baru hilang bau. :D

3. Suara Heo Young Saeng ni best kan? aku suka lagu dia ni jugak!

4. Aku dapat pakcik perengus as tutor. memang teruk aku dikerjakan tu yg sampai sekarang aku tak terpergi nak ambik test JPJ. good luck ye. kalau ada biawak baik slow, tapi kalau ada acid splasher ko speed up je.

5. Happy birthday!

Anonymous said...

Aku suka bau kereta baru!Tapi aku benci bau ambi-pur,nak muntah aku bau!
-->Selamat Hari Jadi!Buat entri pasal besday parti ko nnt ye hehe<--

ps:bkn bear with me ke???bare tu kn bogel???

-->STAR

WZulhilmi said...

@ ayumiyoshida
aku rasa lagu mmg tak sesuai buat alarm clock lah. Buat bunyi biasa mmg bangun kan. Thanks for the wish!

@ khairunnisa ♥
Amin... Thanks!! =)

@ Fay
bau febreze tu sekejap je kan. x tahan lama. aku klu naik kereta mmg suak open air. Owh adakah ini petanda suruh beli kereta boleh bukak bumbung??? LOL!

@STAR
OMG! Typo!! lol mcm lucah gila baca balik. hahaha. nanti lah ak betulak n x de org sedar pun. Kikikiki.. Thanks btw 4 the wish! =)

wanie said...

lahaiiii birthday ko ye hari ni? kenapa tak bagitahu awal2? hihihi

HAPPY BORNDAY WZ! yang keeee ???

ehh nak amek lesen ke nanti? maknanya umur kau baru masuk 17 ye? yelah..lesen kereta start amek umur 17..kikikiki :P

WZulhilmi said...

@ wanie
Aku mati2 ingat ko buat caps lock smbil taip. HAPPY PORNDAY WZ! LOL!!!

Aku berharap ak 17 tahun.. =(

Nesa Wazir said...

woo..pasang mercun! kaboom kaboom! hapy befday WZ! Hv a wonderful day!

yup. gune bunyi loceng 2 aje da ckup. Nesa penah gune lagu fergie "big girls dun cry". mkin nyenyak tdo ade la :D

WZulhilmi said...

@ Nesa Wazir
meriah gila smbutan birthday ko. hahaha. thanks

Lagu tu lagi lah sayu gila. ki ki ki

miera myrofa said...

happy belated birthday WZ!!!

*oh my sori for the late wish..better late than never kan??hehe*