Thursday, April 7, 2011

WZ's Cafe Dah Dibuka!!




17 comments:

Nesa Wazir said...

haha. nak jadik pelanggan pertama ni >.<!!

milo satu!

-Incek Fik- said...

Nasib baik aku dah booking siap² jadik pelanggan kehormat untuk WZ's Cafe ni..

Member² lama takkan takda diskaun kot?

*lama weyh tak minom holiks hahaa..

Fay said...

kalau ikut jadual universiti aku, boleh la aku berkunjung ke cafe ko.

nak nescafe satu. :D

WZulhilmi said...

@ Nesa Wazir
Hahaha. mari2 dtg nesa. jgn lupa bwk tumbler sendiri utk potongan 50%. LOL!

@-Incek Fik-
kat sana takde horlicks ke?? Kesian.. hilang satu nikmat. Btw eh tak perlu memeber lah utk diskaun. just bwk tupperware tu pun dh dpt 50%. Best wooo!

@Fay
nanti kami akn buat tour ke stiap universiti supaya mahasiswa2 lebih mengenali kami. LOL!!!!!

star said...

Mula2 aku ingat betul2..- -"
Kalo takat air 3in1 tu baek buat sendiri kt blik huhu...
Wow!5 Grammy awards!!!
LOL

cEro said...

wah!! mentang2 buat air sedap, nak bukak kedai plak ek???

horlick o satu tarik tinggi kurang manis suam tau..

neno said...

zul. nak MILO panassss. delivery taww.. ktho blok L12 huhu

ayumiyoshida said...

wahh, ini nak kumpul duit buat enjoy time cuti 4 bulan ke?

limau panas satu! ada tak? haha

tulip said...

fuyooo..nescafe 1..>_<

WZulhilmi said...

@ star
mcm real kan pamphlet aku buat nih. LOL! 5 tu grammy.. tahun ni tak tau dpt berapa.. meh lah dtg.. Huhahaha

@ cEro
tak bermaksud pun nk tunjuk ak ni PANDAI BUAT AIR..

@neno
setakat ni x de perkhidmatan delivery lagi.. =P

@ayumiyoshida
drpd ak jual air2 tu baik aku minum. hhahaha. btw air yg ko nk x de dlm menu..

@ tulip
nak saiz pa? large? medium? miahaha

Anonymous said...

lalu lalang

betul ke ni bukak cafe?

-kudozu

WZulhilmi said...

@kudozu
ke ke ke tgk artis minggu ni pun bleh agak cafe ni betul ke tak.. =P

panda putih said...

live @ uni or college, xsah kalau xde cafe2 cmni.. kalau nak perfect ag, sediakan juga makann.. maggi ;)

Anonymous said...

jadi betul ke tak even artis mggu ini adalah kau sendiri?wah
business i like!

-kudozu

'Izzati said...

ko nak exam ke wei? aku dah habis exam.. hahah dengki tak?? jkjkjk

anyway good luck weiiii.. semoga ko sukses!

'Izzati said...

ko nak exam ke wei? aku dah habis exam.. hahah dengki tak?? jkjkjk

anyway good luck weiiii.. semoga ko sukses!

Raji berkata said...

award kau tpu nih weh..
xnk gi lah
hahahaha

tpi air free ak nk -.-"