Saturday, February 5, 2011

Hello! Hello! (Sambil Lambai Tangan)

Bukan niat untuk membiarkan blog terbiar terbungkang macam tu tanpa sebarang update. Tapi time cuti2 ni banyak pula benda nak buat. So masa untuk menaip sangat lah terbatas. Ni pun sempat lah curi2 masa nak taip. Kalau tidak mau tido terus. Penat weh! T__T

But have no worries, I will be back with a lotsa juicy stories to tell! So sebelum tu aku nak tunjuk something lah kat korang kan. Ye lah. Agak biadap kalau tak tunjuk something yang berbaloi setelah hampir seminggu menghilangkan diri. Kang mula lah komplen. "We need more pictures please!" dan disambung dengan beberapa komen berunsur negatif.

So tada!!!

Kotak KFC?? Apakah intinya??? Apa maksud semua ini?

Sila basah lenjunkan bibir anda dengan amilase!! Perghhh!! 

Don't get it??

Ini bermakna aku dah rasa produk KFC yang terbaru iaitu KFC Fish Donuts! Ke ke ke



So have a good weekends!!

7 comments:

Yellow LEOpard said...

ade baru ke?best ke?

ayumiyoshida said...

ahaha, aku macam terliur bila tgk iklan kat tv. memang sedap ke weh?

cEro said...

wah! sedap tak?
aku peminat fish instead of chicken or beef...
nk try laa, hrap2 sedap!!

Raji berkata said...

kau cuba xtgk kan kt bulat dia tuh?
hahaha kot2 nmpk orang lain tukar jdi ikan ke? ;P

F.I.C.K.R.Y said...

Tidak keterlaluan jika disifatkan entry pada kali ini sungguh zalim dan kurang ajor kerana mempamerkan aksi menggoda di khayalak ramai.

Hahahaa..

Weyh, ape rasa donut ikan tu? Hang tak describe pon pasai mende alah tu..

T__T

eszol raar said...

gua confirm x sdap

Raji berkata said...

ahh donut dia kecil
menyesal bli
grrr..
hahaha